Haberler

Vali Koca'dan Veda Ziyaretleri

Valililer Kararnamesi ile merkez valiliğine atanan Karaman Valisi Murat Koca, Sarıveliler, Başyayla ve Ermenek ilçelerine veda ziyaretinde bulundu.

Vali Koca, Sarıveliler Kaymakamlığı, Sarıveliler Belediye Başkanlığını ardından Başyayla Kaymakamlığı, Başyayla Belediye Başkanlığı ve Güneyyurt Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Vali Koca'nın bölgedeki ziyaretlerinin son durağı ise Ermenek Kaymakamlığı ve Ermenek Belediye Başkanlıkları oldu.

Koca, burada yaptığı konuşmada, yaklaşık dört yıl boyunca kadim şehir ve Türk Dilinin Başkenti Karaman'da görev yapmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi.

Karaman'ın gönüllerinde ayrı bir yer tuttuğunu belirten Koca, Karaman'ı hak ettiği konuma getirebilmek için bugüne kadar birlikte yürüdüğü mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Koca, özellikle 28 Ekim 2014 tarihinde Ermenek ilçesine bağlı Pamuklu köyü yakınlarında, kömür madeninde meydana gelen su baskının kendisi için unutulmaz önemli olaylardan birisi olduğunu dile getirerek, bizzat 40 gün boyunca bu bölgede kalarak hem devlet işlerini buradan yürüttüğünü hem de bölge halkıyla beraber olarak sürecin başından sonuna kadar takipçisi olduğunu sözlerine ekledi.

Kaymakamlar ve ilçe belediye başkanları Vali Koca'ya çeşitli hediyeler takdim etti.

Kaynak: AA / Güncel

Sarıveliler Murat Koca Başyayla Ermenek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title