Haberler

Vali, Karlı Dağa Tırmanarak Spora Dikkati Çekti

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, sporun sağlık için önemine dikkati çekmek amacıyla kar kalınlığı yer yer bir metreyi bulan Yalnızçam Dağı'na tırmandı.

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, sporun sağlık için önemine dikkati çekmek amacıyla kar kalınlığı yer yer bir metreyi bulan Yalnızçam Dağı'na tırmandı.

Yeniköy mevkisindeki 2 bin 420 rakımlı Yalnızçam Dağı'na tırmanarak yaklaşık bir saatte zirveye ulaşan Deniz, fotoğraf çekip doğayı izledi.

Dağın bazı bölümlerini kar motoruyla aşan Deniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu tırmanışı spora dikkati çekmek için gerçekleştirdiğini söyledi.

Havanın da güzel olmasını değerlendirdiğini anlatan Deniz, "Kar kalınlığı yer yer bir metreyi buluyor. Manzara güzel, doğa zaten harika. Böyle değerlerimizi yakından görmek bizim için önemli. Bu nedenle buradayım" ifadesini kullandı.

Doğayı yerinde görmenin önemli olduğunu ve bunu turizme kazandırmaya çalıştıklarını ifade eden Deniz, bölgenin hem yazın hem de kışın farklı güzellikler sunduğunu belirtti.

Spora her zaman önem verdiğini vurgulayan Deniz, "Spor demek sağlık demek, spora demek huzur demek" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Yeniköy Ardahan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title