Haberler

Vali Karaloğlu'ndan Tso'ya Ziyaret

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Gemlik Serbest Bölgede yaptığı incelemeler sonrasında, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Gemlik Serbest Bölgede yaptığı incelemeler sonrasında, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Vali Karaloğlu'nu Gemlik Kaymakamlığına vekalet eden Osmangazi Kaymakamı Dr. Necdet Türker, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik TSO Başkanı Kemal Akıt ve meclis üyeleri karşıladı.

TSO Başkanı Kemal Akıt, ziyarette yaptığı konuşmada, "İlk defa bir vali ağırlıyoruz. Bizim işlerimizin düzgün olması, Türkiye'nin de işlerinin iyi olması anlamına gelir. Biz çalışacak, üretecek, vergi vereceğiz. Bu nedenle istikrarı önemsiyoruz, istikrar da ancak tek parti ile sağlanır. İyi yerdeyiz, dünyada saygınlığımız var, böyle devam etsin istiyoruz." dedi.

Vali Karaloğlu da Gemlik'in Bursa'nın önemli ilçelerinden biri olduğunu belirterek, "Gemlik'in de alacağı mesafeler var, henüz kullanılmayan potansiyeli var. Yeni Karayolu ve Demiryolu ile Gemlik daha da gelişecek. Gemlik ilerleyen zamanlarda, hiç birimizin tahmin edemediği noktalara gelecek." diye konuştu.

Başkan Yılmaz ise Trol ve Haydariye Şelale projeleri sunduklarını ifade ederek, "Kalkınma ajanslarında danışman terörü var. Onlara para vermezsek projemiz onaylanmıyor. Bu projeleri biz sunduk, onaylatamadık" ifadelerini kullandı.

Konuşmanın üzerine söz alan Vali Karaloğlu ise "Siz projenizi başlatın, sonra bize gelin. Oluşacak sorunlarla biz ilgileniriz" şeklinde konuştu.

Daha sonra Vali Karaloğlu'na Ticaret Odası teşekkür plaketi verildi. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Münir Karaloğlu Vali Karaloğlu Gemlik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title