Haberler

Vali Karaloğlu, Gürpınar'da İncelemede Bulundu

Vali Münir Karaloğlu, Gürpınar ilçesindeki yatırımları inceledi.

Vali Münir Karaloğlu, Gürpınar ilçesindeki yatırımları inceledi.

Vali Karaloğlu ve beraberindeki kurum amirleri, son dönemlerde sıkça ölümlü kazaların meydana geldiği Hakkari-Van Kavşağında, Kaymakam Nurullah Kaya, Belediye Başkanı Fuat Yaşar Atan ve kurum amirleri tarafından karşıladı.

Vali Karaloğlu, ilk olarak kavşağın yeniden yapılandırma çalışmalarını inceledi.

Ardından Koyunyatağı Mahallesinde yapımı devam eden 300 kişilik yurt, Gürpınar İmam Hatip Lisesi ve spor salonu inşaatlarına geçen Karaloğlu, inşaatlarda gördüğü eksikliklere tepki gösterdi.

Karaloğlu, yapılan işler hakkında bilgi veren Çevre Şehircilik İl Müdürü Taha Al'a, inşaatlardaki işçiliğin çok kötü olduğunu söyledi.

İlçede yaptırılan okulun bahçesine döşenen parke taşları ve okul zeminine döşenen karoların yapımını beğenmeyen Karaloğlu, bunların hepsinin sökülerek yeniden yapılması talimatını verdi. Karaloğlu, sökülen malzemenin ise hayır kurumlarına bağışlanmasını istedi.

İlçenin girişinde yapılan saha hakkında Gençlik Spor İl Müdürü Aslan Sinir'den bilgi alan Karaloğlu, buradan İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı'nın yeni hizmet binasını, belediye tarafından yaptırılan düğün salonunu ve diğer yatırımları inceledi.

İncelemelerin ardından konuşan Karaloğlu, Van'da çok güzel işler yapıldığını ve yapılacağını ifade etti.

Karaloğlu, "İlçeye bir kız YİBO, yine ilçenin büyük köylerine büyük okullar yaptırmıştık. İşte bunların hepsi güçlü bir ülke, güçlü bir ekonomiyle mümkündür. Onun için her birimiz, her biriniz, bu ülkeninin onurlu ve birinci sınıf birer vatadandaşı olmaktan gurur duyabilirsiniz" dedi. - Van

Kaynak: AA / Yerel

Münir Karaloğlu Vali Karaloğlu Gürpınar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title