Haberler

Vali Karaloğlu, Çelik Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Van Valisi Münir Karaloğlu, yeğenleri vefat eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik’in baba evine taziye ziyaretinde bulundu.

Van Valisi Münir Karaloğlu, yeğenleri vefat eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik'in baba evine taziye ziyaretinde bulundu.

Uzun süredir Ankara'da tedavi gören AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik'in 30 yaşındaki yeğeni Hatice Şekerci, tedavi gördüğü hastanede, halasının torunu Kadir Keskin de Eğirdir Gölü'nde boğularak hayatını kaybetti.

Vefat haberlerini öğrenen Vali Münir Karaloğlu, AK Parti Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk, Mustafa Bilici ve İl Başkanı Abdullah Aras'la birlikte Çelik'in İstasyon Mahallesi'nde bulunan baba evinde kurulan taziyeye gitti.

Baba Hasan Çelik, ağabeyi Ramazan Çelik ve aile mensuplarına taziyelerini bildiren Vali Karaloğlu, okunan duanın ardından buradan ayrıldı. - Van

Kaynak: AA / Yerel

Münir Karaloğlu Hüseyin Çelik Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title