Haberler

Vali Kamçı, Yetiştirme Yurdundaki Gençlere Bayram Harçlığı Dağıttı

Malatya’da kısa bir süre önce göreve başlayan Vali Süleyman Kamçı, kamu kurum yöneticileri ile birlikte bayram ziyaretlerini bir gün önceden başlatarak Erkek Yetiştirme Yurdu’nda kalan gençleri ziyaret edip, bayram harçlığı dağıttı.

Malatya'da kısa bir süre önce göreve başlayan Vali Süleyman Kamçı, kamu kurum yöneticileri ile birlikte bayram ziyaretlerini bir gün önceden başlatarak Erkek Yetiştirme Yurdu'nda kalan gençleri ziyaret edip, bayram harçlığı dağıttı.

Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ve çok sayıda kamu kurum ve kuruluş yöneticisinin eşlik ettiği Vali Süleyman Kamçı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Erkek Yetiştirme Yurdu'nda kalan gençleri ziyaret etti. Gençlerle bayramlaşarak harçlık dağıtan Vali Kamçı, gençlerin alkışları arasında karşılandı. Gençlere hangi sınıfa gittiğini ve ders durumlarını soran Vali Kamçı, gençlere harçlıklarının olup olmadığını da sordu. Gençlere "Kaç paran var?" diye soran Vali Kamçı'ya bazı gençler, "Sizinle ilk olacak" cevabını verdi.

Vali Kamçı'nın ziyareti sırasında gençler tek sıraya girerek protokol üyeleri ile bayramlaşıp, Vali Kamçı'dan zarf içerisine konulmuş olan harçlıklarını aldılar. Vali Kamçı, bir gence nereli olduğunu sorusuna "Battalgazi" cevabını alınca, "Battalgazi kimdir? Hiç duymadın mı Battalgazi'yi" sorusunu yöneltti. Bunun üzerine genç, "Cüneyt Arkın" cevabını verdi. Vali Kamçı, almış olduğu cevap üzerine, " Cüneyt Arkın, Battalgazi gibi olur gibi biriydi. Ama, o çok eskide yaşamış bir büyüğümüz, kahramanlıkları olan birisi. Cüneyt Arkın gibi gösteriş yapan birisi değil. Gerçekten yapan birisi" dedi.

Bayramlaşma esnasında gençlerle sürekli esprili konuşmalar yapan Vali Kamçı, bir genç cep telefonu isteyince, "Hocam o olmaz" diyerek, yurt idarecilerinden gencin telefonla konuşmak istediği zaman konuşturulması talimatını vererek, "Yavuklun mu var, ne oluyor ya" dedi.

Vali Kamçı, gençlerle yakından ilgilenerek zaman zaman saçlarını okşayıp, bağrına bastı. Vali Kamçı, gençlere yurt ile ilgili sorun ve sıkıntıları olup olmadığını da sordu, ancak gençler herhangi bir sıkıntılarının olmadığını ifade ettiler. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Kamçı Cüneyt Arkın Battalgazi Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title