Haberler

Vali Kamçı Arguvan'ı Ziyaret Etti

Malatya Valisi Süleyman Kamçı’nın ilçe gezileri kapsamında son durağı Arguvan oldu.

Malatya Valisi Süleyman Kamçı'nın ilçe gezileri kapsamında son durağı Arguvan oldu. Burada Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Kamçı, yetkililerden bilgi aldı.

Arguvan'da İlçe Kaymakamı Selçuk Yosunkaya tarafından karşılanan Vali Kamçı ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret etti. Burada kurum çalışanlarını da ziyaret eden Kamçı, çalışmaları inceledi.

İlçe Kaymakamı Yosunkaya, Arguvan'ın coğrafi, idari, sosyal ve kültürel yapısı, eğitim öğretim, sağlık hizmetleri konularında brifing verdi. Vali Kamçı ise, Arguvan'ın güzel bir arazi yapısı olmasına rağmen arazide kayısı bahçelerinin olmamasının dikkatini çektiğini belirterek, bunun sebebini sordu. İlçe Kaymakamı ile Belediye Başkan Yardımcısı Kamber Yıldırım ise, bahse konu arazinin susuz olması nedeni ile kayısı yetiştiriciliğine elverişli olmadığını, ancak ilçenin diğer bölgelerinde bolca kayısı bahçelerinin yer aldığını belirttiler.

Arguvan Belediye Başkanlığını da ziyaret eden Vali Kamçı, Başkan Kızıldaş'ın ilçe dışında olması nedeni ile Başkan Yardımcısı Kamber Yıldırım'dan bilgiler aldı. Vali Kamçı, Bozan Mahallesinin kadın muhtarı Hatun Yılmaz ile de belediyede bir süre sohbet etti. Kadın muhtar Yılmaz, Yazıbaşı Mahallesi Muhtarı Nurhayat Eren ile birlikte ilçedeki iki bayan muhtar olduklarını söyleyerek emekli baş komiser eşinin de kendisine her zaman destek olduğunu belirtti. Vali Kamçı'da Muhtar Yılmaz'dan çalışmaları ve mahalleye yapılan hizmetler hakkında bilgiler aldı.

Muhtar Hatun Yılmaz, mahallenin sorunlarının çözülmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyesinin yardımcı olmaları konusunda taleplerini ilettiklerini söyledi.

Başkan Yardımcısı Yıldırım'dan da brifing alan Vali Kamçı, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğini' de ziyaret etti. İlçe Jandarma Komutanı ve İlçe Emniyet Amiri'nden ilçenin asayiş konularında bilgi alan Vali Kamçı İlçe Jandarma Komutanlığı'nda vatani görevini yapan askerlerle de bir süre sohbet etti. Kamçı, İlçe Emniyet Amirliği'nde birimleri de gezerek nezarethanede incelemelerde bulundu. İlçede kayda değer önemli asayiş olaylarının olmaması nedeni ile nezarethanelerin fazla kullanılmadığını öğrenen Vali Kamçı memnuniyeti dile getirerek, Amirlikte görevli personele teşekkür edip başarılar diledikten sonra ilçeden ayrıldı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Kamçı Malatya Arguvan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title