Haberler

Vali Kalkan'dan Belediye Başkanı Hatipoğlu'na Ziyaret

Hakkari Valisi Necmettin Kalkan, 30 Mart'ta görevine seçilen Belediye Başkanı Dilek Hatipoğlu'nu makamında ziyaret ederek, "Hayırlı olsun" dileklerini iletti.

Hakkari Valisi Necmettin Kalkan, 30 Mart'ta görevine seçilen Belediye Başkanı Dilek Hatipoğlu'nu makamında ziyaret ederek, "Hayırlı olsun" dileklerini iletti.

Vali Yardımcısı Cumhur Duran ile belediyeye giden Kalkan, Hatipoğlu ve yardımcıları tarafından karşılandıktan sonra başkanlık makamına geçti.

Hatipoğlu'nun 11 Nisan'da kendisine ziyarette bulunduğunu anımsatan Kalkan, şöyle konuştu:

"Kendilerini ziyaret ederek görevlerinin hayırlı olmasını dilemek istedim. Başkanımızın Hakkari'ye bir şans olduğunu düşünüyorum. Hakkari'ye bir hanım eli değmelidir. Her ne kadar erkek egemen bir toplum da olsa Hakkari, hanımların olaylara bakış açısı, yaklaşım tarzı oldukça önemli. Sizin gibi değerli bir arkadaşımızın Hakkari Belediye Başkanlığı görevini üstlenmesi bizim için önemlidir. Görevinizde başarılar diliyorum. İnşallah güzel hizmetlere vesile oluruz."

Hatipoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İnşallah Hakkari'de güzel değişiklikler olacak. Bu anlamda da sizlerin büyük desteklerine ihtiyacımız var" dedi. - Hakkari

Kaynak: AA / Yerel

Necmettin Kalkan Hakkari Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title