Haberler

Vali Kahraman'ın Veda Mesajı

Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliği’ne tayini çıkan Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, bir veda mesajı yayımladı.

Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliği'ne tayini çıkan Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, bir veda mesajı yayımladı.

Vali Kahraman mesajında; "Geçtiğimiz günlerde yayımlanan Valiler Kararnamesi'yle Erzincan'daki görevimden ayrılıyorum. Göreve başladığım ilk gün, bu aziz millete, canlar şehrine hizmet etme fırsatını bulduğum için Allah'a hamdetmiştim. Bugün de bu şerefli görevi layıkıyla tamamlayıp emaneti teslim ettiğim için Allah'a hamdediyorum.

Tüm mesaimi, şehrimizin kalkınması, ilerlemesi için teksif ettim. Mazlumlara, gariplere, hastalara, yetim ve öksüzlere kol kanat germeye, dertlerine çare olmaya çalıştım. Valiliğimizin kapılarını halkımıza açıp devletimizin şefkat elini, gülen yüzünü yansıtmakta titizlik gösterdim. Bu süreç içinde çalışma arkadaşlarımızla beraber şehrimizin tanıtılması, değerlerinin ortaya çıkması için hem ilimizde hem il dışında birçok projeye imza attık. Şehrimizin, ekonomi, sosyal, eğitim, sağlık, turizm başta olmak üzere birçok alanda hak ettiği noktalara gelmesi için tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla koordineli bir şekilde çalışarak güzel işlere imza attık. Görevim boyunca haktan hakikat çizgisinden sapmadan kararlar almaya özen gösterdim. İnanıyorum ki şehrimiz hak ettiği noktalara kısa süre içinde ulaşacaktır. Hükümetimizin kararıyla emaneti bir başka arkadaşımıza teslim ediyorum. Göreve yeni başlayacak Valimiz, bu hizmet yarışında halkımıza güzel hizmetler sunmaya devam edecektir. Makamlar mevkiler gelip geçicidir. Biz, makamdan güç almayıp bulunduğumuz mevkiye güç ve değer katmak için uğraştık. Biz bir sefere çıkmışız. Yoldayız. Önemli olan bu yolda iz bırakmak, gönüller yapmaktır. Her adımımızı, bu anlayışla attık. Devletimize, milletimize bundan sonra da farklı mercilerde hizmet etmeye devam edeceğim.

Erzincan, yaşadığım sürece kalbimin en müstesna yerinde olacaktır. Gerek sosyal medya aracılığıyla gerek telefonla gerekse yüz yüze konuştuğum kadirşinas halkımın sevgi ve hürmetlerine, iyi dileklerine şahit olunca bahtiyar oldum. Bu duygu ve düşüncelerle şahsıma gösterdiğiniz teveccühe gönülden şükranlarımı sunuyorum. Yeni atanan Valimizi tebrik ediyor, hayırlı hizmetler yapmasını diliyorum. Tüm mesai arkadaşlarımın başarılarının artarak devam etmesini diliyorum, bizleri hiç yalnız bırakmayan sürekli yanımızda olan basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Ramazan ayının şehrimize, ülkemize ve tüm gönül coğrafyamıza barış, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, tüm Erzincanlı hemşehrilerimi saygıyla sevgiyle muhabbetle selamlıyorum. Allah'a emanet olun… - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Kahraman Erzincan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title