Haberler

Vali Kahraman Erzincan Gazeteciler Cemiyetine İftar Yemeğinde Ev Sahipliği Yaptı

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman Erzincan Gazeteciler Cemiyeti ile iftarda buluştu.

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman Erzincan Gazeteciler Cemiyeti ile iftarda buluştu.

Konak Mazlum'da Restoranında Vali Süleyman Kahraman'ın ev sahipliğinde verilen iftar yemeğine; Vali Yardımcısı Fatih Kaya, Erzincan'da faaliyet gösteren televizyon, gazete, radyo, ulusal ve yerel basın temsilcileri, köşe yazarları ve birçok basın çalışanı katıldı.

İftar programında konuşan Vali Süleyman Kahraman, katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkür etti. Konuşmasının devamında; "Başı rahmet ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayında birçok güzellikler yaşadık. Zaman zaman ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz ile zaman zaman da çeşitli sektörlerde hizmet veren kardeşlerimizle ile iftarlar yaptık. Sizlerde basın mensubu olarak bu güzellikleri halkımıza yansıttınız. Ayrıca bizlerin yapmış olduğu diğer faaliyetleri de halkımıza duyuruyorsunuz. Bunun yanında vatandaşlarımız tarafından görülen ve bizlere iletilmesi istenilen çeşitli eksiklik ve aksaklıkları da bizlere yansıtmak suretiyle köprü oluyorsunuz. Bundan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.

Bizler bir aileyiz. Sizler de bu ailenin olmazsa olmazlarındansınız. Biz sizlerin eleştirilerinize her zaman açığız. Usulü ve esası ile yapılan eleştirilerin başımızın üstünde yeri vardır ve bizi daha çok teşvik eder. Bir köşe yazarımızın veya bir basın mensubumuzun önemli bir noktaya değinip de bizleri teşvik edici olması son derece önemli. Zaman zaman eleştiri dışında güzel şeylerde yazıyorsunuz. Siz basın mensupları vatandaşın ve bizim gözümüz ve kulağımızsınız. Biz sizleri çok önemsiyoruz. Bundan dolayı sizlerin sorun ve problemlerini sahiplenmek istiyoruz. Elimizden geldiği kadarda sahiplenmeye çalışıyoruz." dedi.

Konuşmasının ardından Vali Süleyman Kahraman, iftar programına katılan basın mensuplarının masalarını gezerek, basın mensuplarıyla tek tek bir süre sohbet etti. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Süleyman Kahraman Erzincan Konak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title