Haberler

Vali Kahraman'dan Birlik Beraberlik ve Duyarlılık Çağrısı

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle bir sağduyu çağrısında bulundu.

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle bir sağduyu çağrısında bulundu.

Vali Kahraman yayımlamış olduğu sağduyu çağrısında şu görüşlerde bulundu: "Son günlerde hem şiddeti artan hem de hedef kitlesi genişleyen terör olaylarının Türk milleti üzerindeki etkisinin, Dağlıca ve Iğdır'daki saldırı sonrası tahammülü mümkün olmayan boyuta taşınmıştır.

Değerli Erzincanlı hemşerilerimden bir beklentim var. Son günlerde artan terör olayları nedeniyle vatandaşlarımızın milli duygularının aşırı yoğun olduğu ve hassas davrandığı, bu dönemde eğlence, düğün, kutlama gibi sebeplerle kullanılan havai fişek gibi ses ve ışık yayan araçlarını kullanmamaya özen göstermelerini, özellikle şehitlerimizin olduğu bu günlerde düğünlerde davul, zurna ve konvoylarda korna, klakson çalmamalarını önemle rica ediyorum.

Aramıza fitne sokmak isteyenlere, Erzincan'ımızın tarihten bugüne kadar sürdürdüğü birlik, beraberlik ve kardeşliği ile cevap vereceğine canı gönülden inanıyorum.

Bu vesileyle, PKK terör örgütünün devletimizin varlığı ve evlatlarımızın canına kasteden alçak saldırılarını bir kez daha kınıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, gözyaşı kurumayan, ağlayan analarımız başta olmak üzere ateş düşen bütün ocaklarımıza sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Kahraman Erzincan Dağlıca Iğdır Yerel Haberler

title