Haberler

Vali İsmail Ustaoğlu Kamu Kurum ve Kuruluşu Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali İsmail Ustaoğlu Bayburt Orman İşletme Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Devlet Şu İşleri (DSİ) 225'inci Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Ziyaretlerine Orman İşletme Müdürlüğü'nden başlayan Vali İsmail Ustaoğlu'nu burada Orman İşletme İl Müdürü Zeynel Yalçındağ ve personeli karşıladı. Kurum faaliyetleri hakkında Orman İşletme İl Müdürü Zeynel Yalçındağ'dan bilgi alan Vali İsmail Ustaoğlu'na ziyareti anısına fidan hediye edildi. Buradaki ziyaretinin ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne geçen Vali İsmail Ustaoğlu kurum müdürü Cengiz Karakaşoğlu'yla kurum bünyesinde yer alan Bayburt Gençlik Merkezi ve spor tesislerinde incelemelerde bulundu. Vali İsmail Ustaoğlu'na gençlik merkezinde yapılan faaliyetler ve gençlik projeleri hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Karakaşoğlu, gençlik merkezinin eğitim öğretim yılı içerisinde hem öğrencilere hem de gençlere yönelik müzik, dil eğitimi, resim gibi birçok alanda eğitim programı düzenlediğini dile getirdi. Merkezin gençler tarafından yoğun ilgi gördüğünü ifade eden İl Müdürü Karakaşoğlu, "Güzel sanatlar liseleri gibi özel yetenek sınavlarıyla öğrenci alan eğitim kurumları için burada eğitmenler ve gençlik liderleriyle birlikte öğrencilerimizi bu sınavlara hazırlıyoruz. Gerek öğrencilerimizden gerekse gençlerden bu eğitimlerimiz için de herhangi bir ücret talep etmiyoruz. Yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte merkezimizde daha önce vermiş olduğumuz eğitimlerimize bu yıl da devam edeceğiz." dedi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu'ndan hangi spor dallarında eğitim verildiği bilgisini alan Vali İsmail Ustaoğlu kuruma bağlı faaliyet gösteren Sentetik Çim Saha, Kapalı Spor Salonu ve Olimpik Yüzme Havuzu'nda incelemelerde bulunarak ziyaretlerine devam etmek üzere kurumdan ayrıldı.

Son olarak DSİ 225'inci Şube Müdürlüğü'nü ziyaret eden Vali İsmail Ustaoğlu Şube Müdürü Recep Ergen'den sulama ve gölet projeleri hakkında bilgi alarak ziyaretlerini noktaladı. Ziyaretleri sırasında Vali Yardımcısı Recep Höl'de Vali İsmail Ustaoğlu'na eşlik etti. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman İşletme Müdürlüğü Bayburt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title