Haberler

Vali Işın, Şampiyon Tenisçileri Kabul Etti

Vali Musa Işın, Erzurum'da 12 yaş Türkiye Tenis Şampiyonası finalinde birinci ve ikincilik elde eden Ağrılı minik tenisçileri makamında kabul etti.

Vali Musa Işın, Erzurum'da 12 yaş Türkiye Tenis Şampiyonası finalinde birinci ve ikincilik elde eden Ağrılı minik tenisçileri makamında kabul etti.

Antrenörleri Fırat Balkis ile ziyareti gerçekleştiren başarılı tenisçilerden Mehmet Semih Aslan, 5 birincilik ve 2 ikincilik, Habib Anak ise 3 birincilik 2 ikincilik elde ettiklerini belirterek, yeni hedeflerinin 12 yaş milli takımına seçilmek olduğunu kaydetti.

Başarılarından dolayı minik tenisçileri tebrik eden Vali Işın, Ağrı'da tenisin gelişmesinin önemli olduğunu ve bu konuda çabası olan herkesi kutladığını söyledi.

Ağrı ve Trabzon'da düzenlenecek 12 yaş tenis turnuvası için sporculara başarı dileyen Işın, "Öncelikle sizi eğiten hocanızı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Sizi de yeteneğinizden, disiplinli çalışmanızdan ve azminizden dolayı kutluyorum. Bundan sonra da başarınızın devam etmesini bekliyorum" diye konuştu.

Tenisle ilgilendiğini ifade eden Işın, bayram sonrası miniklerle bir tenis maçı yapacağını söyledi ve sporculara çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Semih Türkiye Erzurum Ağrı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title