Haberler

Vali Işın: "Pkk'yı Temsil Edenlere de Karşı Çıkacağız"

Ağrı Valisi Musa Işın, "Eğer bu ülkenin birliğini, hayrını, huzurunu ve refahını istiyorsanız siz Pkk'yı reddedeceksiniz. PKK ile ilişkisini kesmez ise PKK'nın partisine de bunu diyeceğiz. Onlara da muamelemiz aynen PKK'ya yaptığımız muamele gibi olacak. Bundan hiç tereddüt yok." dedi.

Işın, kentte yapımı tamamlanan grup köy yolu açılışında yaptığı konuşmada, Van, Elazığ, Gaziantep, Diyarbakır ve Mardin'de gerçekleşen patlamalarda şehit olanlara Allah'tan rahmet ve yaralılara acil şifalar diledi.

15 Temmuz'da Türkiye'nin çok güzel bir birliktelik sağladığını anımsatan Işın, "Bu topraklarda yaşayan 78 milyon insan hep beraber bayrağımız altında birleşerek büyük bir tehlikeyi bertaraf etti. Ülkemiz işgal edilmekten kurtuldu. Ülkemiz istiklalini, geleceğini 15 Temmuz'da hain insanların ellerinden tekrar aldı ve geleceğine sahip çıktı." dedi.

Türkiye'nin birlik ve beraberliğinin bazı kesimleri rahatsız ettiğini ifade eden Işın, şöyle konuştu:

"Dikkat edersiniz bu güçlü birliktelik, insanlarımızın tek bayrak altında toplanması ve vatanına sahip çıkması birilerini içeriden ve dışarıdan rahatsız etti. Onlar da hemen harekete geçtiler. 15 Temmuz'dan bugüne kadar Gaziantep, Elazığ, Van, Diyarbakır ve Mardin'de 70 şehidimizi verdik. Polisimiz, askerimiz, sivil vatandaşlarımız düğünlerini yaparken katledildiler. Bunu iki terör örgütü yapıyor. Başta PKK terör örgütü, muhtemelen büyüklerimiz tarafından 'Gaziantep'teki saldırının IŞİD tarafından bomba haline getirilen ve oraya sokulan 13-14 yaşındaki bir kişi tarafından gerçekleştirildi' söyleniliyor. Hep söylüyoruz kim PKK'yı kullanıyorsa IŞİD'i de onlar kullanıyor. IŞİD'i kim kullanıyorsa FETÖ'yü de onlar kullanıyor. 15 Temmuz'da FETÖ'yü nasıl darmadağın ettiysek vatanımızın çiğnenmesine izin vermediysek aynı şekilde nereden gelirse gelsin PKK'ya da karşı çıkacağız. DAEŞ'e de aynı şekilde karşı çıkacağız. Her kim olursa olsun huzurumuzu bozan elleri kıracağız ve o hainlerin karşısına dikileceğiz."

"PKK'yı temsil edenlere de karşı çıkacağız"

PKK'nın huzuru bozduğunu vurgulayan Işın, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Halkımızla hep beraber PKK'ya karşı çıkacağız ve bizim huzurumuzu bozamazsın diyeceğiz. PKK'yı temsil edenlere de karşı çıkacağız. Eğer bu ülkenin birliğini, hayrını, huzurunu ve refahını istiyorsanız siz PKK'yı reddedeceksiniz. PKK ile ilişkisini kesmez ise PKK'nın partisine de bunu diyeceğiz. Onlara da muamelemiz aynen PKK'ya yaptığımız muamele gibi olacak. Bundan hiç tereddüt yok. Öyle yağma yok. Bu ülkeye ihanet edenler bizi karşısında bulacak. Kürt'ü de Türk'ü de karşısında bulacak. Bu ülkeye ihanet edenlere biz fırsat vermeyeceğiz Allah'ın izniyle."

Kaynak: AA / Güncel

Gaziantep Ağrı PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
title