Haberler

Vali Işık'dan Yangında Ölen İki Kız Kardeşin Ailesine Taziye

AMASYA Valisi Salih Işık, Gümüşhacıköy İlçesi'nde evlerinde çıkan yangında 2 çocuklarını kaybeden aileyi ziyaret ederek başsağlığı diledi.

AMASYA Valisi Salih Işık, Gümüşhacıköy İlçesi'nde evlerinde çıkan yangında 2 çocuklarını kaybeden aileyi ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Önceki gece Gümüşhacıköy İlçesi'nde Hüseyin Karakaya'ya ait 2 katlı ahşap evde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın tüm evi sardı. Alt kattaki odada uyuyan Neziha Karakaya, yanında bulunan kızı 14 yaşındaki Sedef'i alarak güçlükle dışarı çıktı. Bu sırada evin üst katındaki odada bulunan Gülay ve Sude ise dışarı çıkamadı. Diğer iki kızını kurtarmak isteyen ve çığlıklar atan Neziha Karakaya, alevlerin sardığı eve giremedi. Gümüşhacıköy Belediyesi'ne bağlı itfaiye erlerinin kısa sürede müdahale ettiği yangında ekipler Gülay ve Sude'nin birbirlerine sarılmış cansız bedenleriyle karşılaştı. Yaralanan anne Neziha Karakaya, kızı Sedef Karakaya ise tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Amasya Valisi Salih Işık, dün akşam Irgat Mahallesi'ne giderek yangında ölen iki kardeşin ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Vali Işık, kızlarını kaybeden baba Hüseyin Karakaya ve anne Neziha Karakaya ile görüştü. Vali Işık, "Aileye gereken maddi ve manevi her türlü destek sağlanacak. Böyle acılar inşallah bir daha yaşanmaz" dedi.

- Amasya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gümüşhacıköy Karakaya Amasya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title