Haberler

Vali İrfan Balkanlıoğlu'ndan Kebapçı Bekir Usta'ya Ziyaret

Güncelleme:

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu; Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Afyonkarahisar Başsavcılığına atanan Mehmet Özel, Sakarya il Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı ile Kebapçı Bekir Usta'nın Karaman Şubesi'ni ziyaret etti.

Valiler Kararnamesi ile Ordu Valiliği'nden Sakarya Valiliğine atanan Vali İrfan Balkanlıoğlu; Karaman Mahallesi 17 Ağustos Camii'nde kıldığı namazının ardından beraberindeki Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Afyonkarahisar Başsavcılığına atanan Başsavcı Mehmet Özel ve Sakarya İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı ile Kebapçı Bekir Usta'nın Karaman Şubesi'ni ziyaret etti.

Vali Balkanlıoğlu ve beraberindekileri Kebapçı Bekir Usta Karaman Şubesi İşletmecisi Selim Kaya ve Kebapçı Bekir Usta Genel Müdürü Mehmet Koç ile giydikleri Türk Bayrak'lı tişörtleriyle personeli karşıladı. Ziyarette; Karaman Mahallesi Muhtarı Mustafa Çalık ile Sakarya Askerlik Şubesi Başkanı emekli Albay Bayram Boztemur'da yer aldı. Kebapçı Bekir Usta Karaman Şubesi İşletmecisi Selim Kaya ve Genel Müdürü Mehmet Koç, ziyaretlerinden dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu; Başsavcı Mehmet Özel, ve Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı'ya teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Sakarya Karaman Eyüp Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title