Haberler

Vali İntihar Girişiminde Bulunan Öğrenciye Yardım Etti

Giresun Valisi Şahin, aldığı kredi ve özel yurdun borcunu ödeyemediği için intihar girişiminde bulunan üniversite öğrencisine yaptığı yardımla ilgili haberi valiliğin internet sitesinde yayınladı

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, aldığı kredi ve kaldığı özel yurdun borcunu ödeyemediği için intihar girişiminde bulunan üniversite öğrencisine yaptığı yardımla ilgili haberi valiliğin internet sitesinde yayınladı.

Giresun Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi 3. sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Ü. G. H. , dün gece Hacısiyam Mahallesi'ndeki özel yurtta çok sayıda ilaç içerek intihara kalkıştı. Kredi ve yurt borcunu ödeyemediği için intihara kalkıştığı öğrenilen genç kız, Özel Kent Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Üniversiteli kız öğrencinin intihara kalkıştığını öğrenen Vali Dursun Ali Şahin, hastaneye gelerek öğrenciyi ziyaret etti. Ancak Şahin'in kız öğrenciyi ziyareti valiliğin internet sitesinde de ayrıntılarıyla yer aldı.

Sitede, valinin ziyaret sırasında genç kızla çekilen fotoğraf da yayınlandı. Öğrenci kızın yüzünün tanınmaması için mozaiklendiği fotoğrafın altında da valinin, Ü. G. H. 'nin yurt masrafını karşıladığı ve maddi yardımda bulunduğu belirtildi.

Sitede yer alan bilgilere göre Vali Dursun Ali Şahin, öğrenci Ü. G. H. ye nasihatte bulunarak, Allah'ın verdiği canın çok kıymetli olduğunu belirterek sıkıntısı olduğunda kendisine gelmesi istedi.

Giresun Valiliği sitesindeki haberde, Vali Dursun Ali Şahin'in, Ü. G. H'nin bundan sonraki öğrenim hayatı boyunca yurt masrafını karşılamayı taahhüt eden Ankara'da görev yapan Keşap'lı hayırsever öğretmen A. A. ile de telefonda görüştüğü ve teşekkür ettiği bilgisine yer verildi. - Giresun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title