Haberler

Vali ile 'Çak' Yaptı

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 158 öğrencinin eğitim gördüğü Peteğim Özel Uygulama Merkezi'ni ziyaret etti.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 158 öğrencinin eğitim gördüğü Peteğim Özel Uygulama Merkezi'ni ziyaret etti. Vali Güzeloğlu yediği keki çok beğendiğini söylemesi üzerine bunu yapan kız öğrenci elini kaldırıp, "O zaman çak Vali bey" demesi herkesi gülümsetti.

Yaklaşık iki ay önce Mersin'den Kocaeli'ne atanan ve kenti dolaşarak ziyaretlerde bulunan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, özellikle çocuk yurtları ve özel çocukların eğitim gördükleri merkezlere de gidiyor. Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun eşi Ayşe Güzeloğlu ile birlikte gittiği, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın ve eşinin de eşlik ettiği ziyarette Peteğim Özel Uygulama Merkezi sahibi Muhittin Erkaya ve Okul Müdürü Gülser Öğütcen'den bilgiler aldı. Vali ve bareberindekiler, buradaki özel öğrencilerin yaptığı kekin tadına bakarken, öğrenciler ayrıca onlara kendi yaptıkları duvar süslerinden hediye etti. Bir ara özel öğrencilerden biri, Vali Güzeloğlu'nun kek ve hediyeleri beğendiğini söylemesi üzerine elini kaldırıp, "O zaman çak Vali bey" diyerek yaptığı hareket hrekesi gülümsetti.

Vali  Güzeloğlu, "Bu özel çocuklarımızın kendi yaşamlarını düzenlemeleri için bağımsızlıklarını ve özgüvenlerini kazanmalarını, toplumun ekonomik ve sosyal yönden gelişmesine, üretime aktif biçimde katılmalarını çok önemsiyoruz. Toplumdan soyutlanmadan doğal yaşam biçimini paylaşmalarını ve toplumla bütünleşmelerini sağlamak için üzerimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Gerekli eğitimi yaparsak özel yavrularımız bütün kabiliyetlerini ortaya koyar" diyerek özel çocukların ne kadar kabiliyetli olduklarını Gördüklerini anlattı. - Kocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Basri Güzeloğlu Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title