Haberler

Vali Hüseyin Avni Çoş Yer Sofrasında Sahur Yaptı

İHH Karasu Temsilciliği tarafından düzenlenen 'Gazze için Ümmet Sahuru'na Sakarya Valisi Hüseyin Avni Çoş'da katıldı.

İnsan Hak ve Hürriyetleri ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) Karasu Temsilciliği tarafından düzenlenen 'Gazze için Ümmet Sahuru'na' Sakarya Valisi Hüseyin Avni Çoş'da katıldı. Vali Çoş sahuru simit, çorba ve su ile yaptı.

İHH Karasu Temsilciği tarafından Karasu Kent Parkta düzenlenen 'Gazze için Ümmet Sahuru' geniş katılımla gerçekleşti. Gerçekleşen sahura Sakarya Valisi Hüseyin Avni Çoş, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ve binden fazla vatandaş katıldı. Sahur yemeğine katılan Sakarya Valisi Hüseyin Avni Çoş yaptığı konuşmada, " Yaklaşan Kadir gecenizi en içten dileklerimle kutlarım. Ramazan ruhuna ugun böyle bir programda emeği geçen herkesi ve İHH Karasu temsilciğini kutluyorum ve teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle ramazan bayramınızı tebrik eder, İslam coğrafyasında yaşanan acıların son bulmasını dilerim" ifadelerin kullandı.

Açıklamaların ardından Sakarya Valisi Hüseyin Avni Çoş ve vatandaşlar sahurlarını simit, çorba ve su ile açtılar. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sakarya Karasu Gazze Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title