Haberler

Vali Harput, Bursa'ya Veda Etti

Merkez valisi olarak görevlendirilen ve eşiyle kentten ayrılan Harput için veda töreni yapıldı Harput: "Masanın bu tarafında otururken öbür tarafında oturanları farklı görmedim"

Merkez valiliğine atanan Bursa Valisi Şahabettin Harput, törenle kentten ayrıldı.

Harput, Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi bahçesindeki törende, 43 yıllık meslek yaşantısının sonunda Bursalı olmaktan onur duyduğunu söyledi.

Kendisini Bursalı bir vatandaş olarak hissettiğini dile getiren Harput, şöyle devam etti:

"Masanın bu tarafında otururken öbür tarafında oturanları farklı görmedim. Masanın bu tarafını bir emanet, benim için bir hizmetkarlık olarak gördüm. Kaymakamlarıma her zaman söyledim; 'Vatandaş bizim velinimetimiz, vatandaş sayesinde burada oturuyoruz, vatandaş için oturuyoruz.' Burada yaptığım çalışmalarda sevgili Bursalı vatandaşlarımdan çok özel, çok sıcak, mutluluk veren sözler duydum. Sizin için yoruluyorsam, ülkem için yoruluyorsam, devletim için yoruluyorsam, 'Ne mutlu bana, Allah böyle bir yerde yorulmayı nasip etmiş' diye düşündüm. Bundan da hep mutluluk duydum. Artık başka vesilelerle sizleri ziyarete geleceğim inşallah. Bursa'nın yeşili, tarihi, ipeği, Uludağ'ı, termali, sanayisi ama hepsinden önemlisi insanı, sımsıcak, misafirperver, kadir bilir insanı, sizi eşimle beraber hiç unutmayacağız. Allah sizlerden razı olsun. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum. Ben size hakkımı helal ediyorum. Hakkınızı helal edin."

Mehter, bando ve kılıç-kalkan ekiplerinin gösteriler sunduğu törenin ardından eşiyle araca binen ve bu sırada gözyaşlarına hakim olamayan Harput, eskort eşliğinde kentten ayrıldı.

Törene, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinden yetkililer, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsicileriyle vatandaşlar katıldı. - Bursa

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title