Haberler

Vali Güzeloğlu ve Eşi, Tayini Çıkan Mülki İdare Amirleriyle Veda Yemeğinde Bir Araya Geldi

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu, görev yerleri değişen mülki idare amirleri için düzenlenen veda yemeğine katıldı.

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu, görev yerleri değişen mülki idare amirleri için düzenlenen veda yemeğine katıldı.

Bir restaurantta düzenlenen veda yemeğinde Vali Güzeloğlu ve eşinin yanı sıra Vali yardımcıları ve 13 ilçe kaymakamı eşleri ile birlikte yer aldı. Mülki idare amirlerinin tüm bilgi ve birikimini ülke insanının daha mutlu ve daha müreffeh bir yaşama kavuşması için kullanan çok anlamlı ve onurlu bir görev yerine getirdiklerini dile getiren Güzeloğlu, "Makamlar gelip geçicidir ve bizlere verilen emanetlerdir. Aslolan, mağrur olmadan, haksızlık yapmadan, sabır ve gayret göstererek, devleti temsil etmenin sorumluluğuyla hareket etmek, amaç ise iyi ve hoş anılmaktır. Yaptığınız ve yapacağınız her tavır ve davranışın, temsil ettiğiniz değerleri yüceltecek ve onları zenginleştirecek davranışlar olduğunu hiç unutmamamız lazım. Allah hepimize hayırla anılmayı, meslekten yüz akıyla ayrılmayı nasip etsin" dedi.

Güzeloğlu, tayini çıkan Vali yardımcıları ve kaymakamlara yeni görevlerinde başarılar diledi. Güzeloğlu'nun Kocaeli Valiliğine atanması konusunda mülki idare amirleri ve eşlerinin duygu ve düşüncelerini ifade ettikleri yemekte, oldukça duygulu anlar yaşandı. Yemek sonrasında Güzeloğlu çifti, görev yerleri değişen mülki idare amirleri ve eşleri ile birlikte fotoğraf çektirerek onlara hediye verdi.

Görev yerleri değişen mülki idare amirlerinden Vali Yardımcısı Suphi Olcay Balıkesir Vali Yardımcılığına, Vali Yardımcısı Kadir Okatan Adana Vali Yardımcılığına, Vali Yardımcısı Metin Borazan Samsun Vali Yardımcılığına, Vali Yardımcısı Ahmet Hikmet Şahin Bursa Vali Yardımcılığına, Aydıncık Kaymakamı Özgür Körükçü Niğde Vali Yardımcılığına, Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar İzmir Vali Yardımcılığına, Mut Kaymakamı Mustafa Şahin Dinar Kaymakamlığına atandı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Basri Güzeloğlu Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title