Haberler

Mersin Valisi Güzeloğlu Şehit Aileleri ve Gazilerle Buluştu

Güncelleme:

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı tarafından düzenlenen yemekte şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı tarafından düzenlenen yemekte şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Orduevinde düzenlenen yemekte Şehit aileleri, harp malulu ve muharip gazilerin yanı sıra Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz,  Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Fatih Erhan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yavuz Gözükara, Şehit ve Gazi Ailelerine Yardım Derneği Mersin Şube Başkanı Suna Ünlüselek, Türkiye Harp Malulu Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Mersin Şube Başkanı Cengiz Sevinç ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şube Başkanı Kemal Cındız hazır bulundu.

Şehit aileleri ve gaziler ile yakından ilgilenen Vali Güzeloğlu, şehitlik mertebesi ve şehitlerle ilgili okunan şiirleri dinlerken duygulu anlar yaşadı.

Bu arada, Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı'nda görevli iken 4 Aralık 2013 tarihinde şehit olan Gülnar nüfusuna kayıtlı Alparslan Taşçı'nın Şehadet Belgesi, Güzeloğlu tarafından baba Ramazan Taşçı ve anne Nasibe Taşçı'ya verildi. - Mersin

Kaynak: AA / Yerel

Garnizon Komutanlığı Basri Güzeloğlu Akdeniz Mersin Yerel Haberler

title