Haberler

Vali Güzeloğlu Öğretmenleri Kabul Etti

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Öğretmenler Günü nedeniyle makamında İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve beraberindeki öğretmenleri misafir etti.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Öğretmenler Günü nedeniyle makamında İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve beraberindeki öğretmenleri misafir etti.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve beraberindeki öğretmenleri makamında kabul ederek kendilerini kutladı. Ziyarette söz alan Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, "Öğretmenler günü nedeniyle Valimizi nezaket ziyaretinde bulunduk. Kabullerinden dolayı Valimize tüm eğitim camiası, öğretmenler camiası olarak teşekkür ediyorum. Sayın valimizin eğitim adına vermiş olduğu desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bir ülke eğitim meselesini hallettiği sürece her anlamda gelişir" dedi.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ise, "İnsana dayalı tüm değerlerin hazırlayıcısı ve sağlayıcısı, eğitimin de sağlayıcısı öğretmenlerdir. Öğretmenlik en kutsal meslek ve görevdir. İnsana dayalı tüm değerlerin hazırlayıcısı, eğitimin sağlayıcısı öğretmenlerdir.Öğretmenlerimiz hayatın her alanında değerleri aktaran, bunların yaşatılması için çabalayan varlıklardır. Benim bugünlere gelmemin en önemli sahibi öğretmenlerimdir. Hayatta olan öğretmenlerin ellerinden öperek onlara sevgi ve saygımı sunuyorum. Hakkın rahmetine kavuşmuş ve şehit olan öğretmenlerimi rahmetle ve minnetle anıyorum" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Basri Güzeloğlu Rasim Çelik Yerel Haberler

title