Haberler

Vali Güzeloğlu'ndan Emniyet Personeline Başarı Belgesi

Mersin Valiliği'nce desteklenen ve İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Sosyal Destek Projeleri’nde görev alarak çocukların kişisel gelişimine katkıda bulunan polis memurları ödüllendirildi.

Mersin Valiliği'nce desteklenen ve İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Sosyal Destek Projeleri'nde görev alarak çocukların kişisel gelişimine katkıda bulunan polis memurları ödüllendirildi.

İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar ve Çocuk Şube Müdürlüğü'nde görev yapan polis memurlarını makamında kabul eden Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Sosyal Destek Projeleri'nin Mersin'in ve Mersinlilerin geleceğine çok önemli katkı ve kazanımlar sağladığını söyledi. Güzeloğlu, Türkiye'nin en büyük zenginliğinin genç nüfusu olduğunu belirterek, "Genç nüfus ile bütünleşen çocuklarımızın geleceğe hazırlanması sürecini ne kadar iyi yönetirsek, eğitim başta olmak üzere onlarla ilgili öncelikleri ne kadar doğru belirler ve ne kadar doğru yaklaşım sergilersek o denli geleceği kazanmış olacağız" dedi. İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nün öneminin bu noktada ortaya çıktığını aktaran vurgulayan Güzeloğlu, "Sosyal Destek Projeleri ile çocukları her konuda destekleyerek onları hayata hazırlayabilmek temel hedeflerimizden biri olarak önümüzde duruyor. Son 4 yılda Sosyal Hizmet Projeleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğümüzün çalışmaları çok güzel ve özel kazanımlar sağladı. Çocuk Futbol Ligi başta olmak üzere birçok proje ile çocuklarımızın hayata hazırlanmasında, sınavlara hazırlanmasında, ihtiyaçlarının karşılanmasında, kimlik ve kişiliklerinin yerine oturduğu gelişim süreçlerinin doğru ve sağlıklı olması adına Çocuk Şube, en önemli şubelerimizden biri oldu. Sizler çocukların polis ablası ve abisisiniz. Özlediğimiz ve istediğimiz bir ilişkiyi bu sayede sağlamış oluyoruz" diye konuştu.

"ULAŞILAN HER BİR ÇOCUK, KAZANILAN BÜYÜK BİR DÜNYADIR"

Başarının ödüllendirildikçe artacağını ve motive edici olacağını dile getiren Güzeloğlu, şöyle devam etti; "Özellikle de çocuklarda bu yaklaşımı göz ardı etmemek gerekir. Bu konu üzerinde önemle ve özenle durun ve her kazanılan çocuğun büyük bir dünya olduğunu unutmayın. Bu sayede mutlu büyüyen bireyler olarak topluma mutluluk getiren çocuklar olacaklarını aklınızdan çıkarmayın. Bu projelerde emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum. Projelerin artarak devam etmesini diliyor, bu projelerimizin Mersin Valiliği olarak sonuna kadar destekleneceğini paylaşıyorum."

İl Emniyet Müdürü Bahar ise Sosyal Destek Projeleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü'nün projelerini başarıyla sonuçlandırdığını dile getirdi. Bahar, "Yaz döneminde devam eden projelerimiz olacak. Bugün 40 öğrenciyi Tarsus'a gönderdik. Personel çocuklarımıza yönelik futbol okulu projemiz var. Gerek çocuklarımıza destek olmak ve gerek personelimizin motivasyonunun arttırılması konusunda katkıları ve destekleri için Valimize şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Güzeloğlu, Çocuk Şube Müdürlüğü'nde görevli polis amir ve memurlarına başarı belgelerini teslim etti. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Basri Güzeloğlu Türkiye Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title