Haberler

Vali Güzeloğlu İzmit Değerlendirme Toplantısına Katıldı

İzmit İlçesi değerlendirme toplantısı, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi.

İzmit İlçesi değerlendirme toplantısı, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun başkanlığında gerçekleştirildi.

İzmit Belediyesi Meclis Toplantı salonunda düzenlenen toplantıya İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İzmit Belediye Başkan vekili İbrahim Bulut, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU yetkilileri, il ve ilçe daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, esnaf odaları başkanları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Değerlendirme toplantısında açılış konuşması yapan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, "Kocaelimiz Türkiye'nin büyümesine, gelişmesine, zenginleşmesine ve hedeflerine ulaşmasına çok büyük katkılar sunan derinlik ve zenginliği bulunan ve stratejik tüm sektörlerde Türkiye'nin ilk üç ili ve merkezi konumunda olan bir büyükşehrimizdir. Sürdürebilir ve sürekli kalkınma adına temel başlıklarla baktığımız zaman bütün sektörlerde; Kocaeli'nin bu iddiası sürmekte ve İnşallah da sürecektir. Bu bağlamda değerlendirdiğimiz zaman bir bütün olarak Kocaeli'nin bu iddiası şüphesiz her ilçemizin kendi alanındaki ve konusundaki altyapı ve yatırımlarına bağlı olarak aynı heyecanı sürdürmesine bağlıdır" dedi.

Kocaeli'deki yapılacak olan hizmetlerde muhtarlara büyük sorumluluklar düştüğünü ifade eden Güzeloğlu, "Biz hizmetleri insanımız için yapıyorsak, en küçük ölçekte mahalli idare olan mahallenin vatandaşlarımızın oylarında gelen muhtarları, onların sesi, temsilcisi olan muhtarları kesinlikle bu karar süreçlerin içerisinde yer almalı. Yaptığımız değerlendirmeler sonucunda geçtiğimiz hafta içerisinde yeni bir genelge emrini yayınladık. Bu genelge emri daha odaklı ve daha muhtar merkezli bir yönetimi anlayışına geçiyor. Paylaşımcı yönetim anlayışı muhtarlarımızdan başlayarak, İlçelerimizde ve Kocaeli'mizde hayata geçecek. Bizler, doğruyu, hak edeni ve bizden yardım bekleyeni sizlerle bulacağız. Bu konularda biraz daha hassas ve vicdani sorumluluk içinde olalım.Hiçbir insanımız temel beslenme, barınma, okul, eğitim ve sağlık alanlarında bir yoksunluk çekmesin. Biz buna hazırız ve bunlar içinimkan hazırlamış durumdayız" diye konuştu.

Vali Güzeloğlu'nun konuşmalarının ardından İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, katılımcılara İzmit ilçesinde yapımı devam eden yatırımlar ile ilgili sunum yaptılar. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmit Belediyesi Basri Güzeloğlu Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title