Haberler

Kocaeli Valisi Güzeloğlu, Çocuklara Sürpiz Yaptı

Güncelleme:

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu ile birlikte Karamürsel Gazi Vakfı Gazanfer Bilge Çocuk Sevgi evine ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu'nu Sevgi evinde kalan çocuklar ellerinde çiçeklerle karşıladılar.

Vali ve eşine; Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Gölcük Kaymakamı ve Karamürsel Kaymakam Vekili Adem Yazıcı, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hasan Aydınlık, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve eşi Tuba Yıldırım eşlik etti.

Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu, sevgi evinde kalan çocukları bir anne ve baba şefkati ile kucaklayarak, onlarla şarkı söyleyerek ve sohbet ederek hoşça vakit geçirdi ve onlara çeşitli hediyeler verdiler.

Sevgi evinde tüm odaları dolaşan ve çocuklarla tek tek sohbet eden, Vali Güzeloğlu, çocukların eğitimleri hakkında bilgi aldı. Vali Güzeloğlu, "Bugün sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu oldum. Gülen yüzlerinize görmekten, sizlere misafir olmaktan, bu güzel yuvada evlerinizde yaşadığınız ortamda hem sizlerle hem de sizlere hizmet eden ablalarınızla, hem sizin yöneticilerinizle gözlerinizden ve yüzlerinizden mutlu olduğunuz huzurlu olduğunuz ve çok şükür her birinizin yüreğindeki sevincini yüzlerine yansıdığını hep birlikte gördük. Hayata güçlü hazırlanmanız, hayata tutulmanız, yüzlerinizdeki gülümsemenin bir ömür boyu eksilmeden çoğalarak artması. İnşallah her biriniz gelecekte çok güzel yerlerde ve mutlu bir şekilde göreceğiz. Devletimizin bu güzel çatısında hem her türlü maddi ihtiyaçlarınızı karşılamak, hem de hayata güçlü hazırlanmanız beklentilerinizi karşılamak adına her kuruma katkı sağlıyor. Her biriniz gelecekte bu ülkenin çok güzel bireyleri olacaksınız. Derslerinize çok çalışacaksınız ve karne döneminde ben tekrar sizlerin yanına geleceğiz. Karneler güzelse, hediyeler alınacak. Şimdi sizlere MP3 dağıtacağız ve müzik dinlerken ders çalışacaksınız ya da kitap okuyacaksınız. Sizleri mutlu görünce bizde mutlu oluyoruz" dedi.

Sevgi evinde yaşayan ve doğum günü olan üç kızın yaş pastaları alkışlar eşliğinde kesilerek, tüm çocuklara ikram edildi. Alınan hediyeler dağıtılarak, başarılı olanları tatile gönderme sözü verildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Basri Güzeloğlu Gazanfer Bilge Karamürsel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title