Haberler

Vali Güzeloğlu: Birlikspor'un yanındayım

Vali Hasan Basri Güzeloğlu önceki gün (Çarşamba) Kocaeli Birlikspor Kulübü'nü ziyaret etti.

Ligdeki başarılı gidişatın tesadüf olmadığını belirten Vali Hasan Basri Güzeloğlu, "Kentimizin marka değerlerini sahiplenmek ve en güzel yerlere taşımak bizim sorumluluğumuzdur. Birlik spor'umuzun yanındayım. Şampiyon olacaklarına inanıyorum" dedi

Futbolcuları ve teknik heyeti antrenmanda ziyaret eden ve bir süre çalışmayı izleyen vali Güzeloğlu takımın başarısının tesadüf olmadığını ve şampiyonluk yolunda başarılar dilemek, desteklerini sunmak için ziyaret ettiklerini belirtti. Vali Güzeloğlu'nun ziyaretinde; Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci ve İl Jandarma Komutan Albay Mehmet Karadeniz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ve Körfez İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın hazır bulundu.

DESTEK OLMAYA GELDİK

Esprili üslubu ve spora yaklaşımıyla büyük sempati uyandıran vali Hasan Basri Güzeloğlu önce antrenman sahasına geldi. Bir süre antrenmanı izleyen Güzeloğlu, "Körfez'de Kocaeli Birlik spor'umuzun hakikaten çok başarılı giden performansında kulüp başkanımız, teknik heyet ve futbolcularımızla birlikte olmak, onlara desteklerimizi sunmak ve hedefledikleri şampiyonluk yolunda başarı dilemek için ziyaret ettik" dedi.

BAŞARI TESADÜF DEĞİL

Konuşmasında önemli açıklamalarda bulunan vali Güzeloğlu, "Kocaeli'nin tüm marka değerlerini sahiplenmek ve onları el birliğiyle en güzel yere taşımak bizim sorumluluğumuz ve hedefimizdir. Futbolun toplumsal karşılığında Kocaeli'miz en ötesini ve en iyisini hem hak ediyor, hem de bunu gerçekleştirecek zenginlik ve derinliği taşıyor. Kocaeli Birlik spor'umuz bulunduğu ligde son derece başarılı takım kimliği, spordan gelen genç başkanı, genç teknik heyeti, destek veren kaymakamımız ve belediye başkanımız takımın bugünkü yerinin tesadüf olmadığını ve bu kararlılıkla hedefine emin adımlarla ilerlediğini gösteriyor. Bu başarının devamını hem diliyor, hem destekliyorum" şeklinde konuştu.

TOPARLANMA DÖNEMİ

İlimizdeki bütün takımları sahiplendiklerini ve sporda yeni bir dönemden geçildiğini vurgulayan vali Güzeloğlu, "Kocaeli spor, Kocaeli Birlik spor ve diğerleri… Hepsi bizim takımlarımız. Hepsinin gelecekte Kocaeli ismiyle en güzel yerlerde olması da bizim hedefimiz. Kocaeli her alanda Türkiye'nin belirleyici ve tanımlayıcı büyük şehri. Şüphesiz sporda ve futbolda da iddiamızı ortaya koymamız gerekiyor. Bu dönemi toparlanma, sirkelenme, gelişme dönemi olarak görüyorum. İnşallah sezon sonunda mutlu sonlara ulaşacağımızı, Birlik spor'umuzun hedeflediği şampiyonlukla buluşacağını ve bir üst lige çıkacağına olan inancımı yeniliyorum" ifadelerini kullandı.

KIRILMA MAÇI OLACAK

Hafta sonu İstanbul spor A.Ş. ile oynanacak maçın önemine de değinen vali Güzeloğlu, "Erhan'ı oyunculuğundan da tanırım. O zaman da başarılıydı. Şimdi başkan olarak da son derece başarılı. Hepimiz bu çabanın içerisindeyiz. Birlik spor bu hafta önemli bir maç oynayacak. Kırılma noktası, belki de liderlikle ilgili bir final olacak. Spor ahlakı içinde güzel bir maç ve sonucunun bizim için güzel olmasını diliyor ve bekliyorum. Kulüp yönetimine, teknik heyete, futbolcu kardeşlerime ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. Ardından teknik direktör Fatih Akyel ile bir süre sohbet etti. Kaptan Fatih Öztürk nazarında tüm futbolculara tatlı ikram eden vali Güzeloğlu oyunculara hem teşekkür etti, hem başarı diledi.

HEDEFE ULAŞACAKTIR

Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can ise "Takımımızın inşallah ilimizin ve ilçemizin gözbebeği olacağını ve hedefine ulaşacağını ümit ediyorum. Başarılar diliyorum" dedi.

HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL

Belediye başkanı İsmail Baran, "Kocaeli'de spor hak ettiği noktada değil. Bu manada bütün takımlarımızı hak ettiği noktaya taşımak için canla başla bir çalışmaya girmemiz lazım. Bu manada sayın valimizin ve sayın bakanımızın büyük destekleri var. Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Birlikspor'umuzun her zaman yanındayız. Ligin sonunda takımımızı inşallah şampiyon olarak göreceğiz. Bu konuda üzerimize düşeni yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. 'Sporun başkenti Körfez' diye boşuna demedik. Sporu ilçemizde hak ettiği yere taşımak için gayret ediyoruz. Niyetler halis olunca el birliğiyle zorlukların üstesinden geliyoruz, gelmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

FUTBOLCULARA KONUŞTU

OYUNCULARLA- Antrenmanın bir bölümünde futbolculara hitap eden vali Hasan Basri Güzeloğlu, "Bugün iyi bir uyum var. Güzel bir birliktelik oluştu. Belediye başkanımız da sizinle birlikte, görüyorum. Bu kentte her marka değerinin daha ileriye gitmesini arzu ediyorum. Futbol kent için buluşma alanı. Sezon sonuna hedefimiz doğrultusunda kararlılıkla, keyifle yürüdüğünüzü görüyorum. Bu hafta sonu önemli bir dönüm noktası. İnşallah orayı da başarıyla geçeceğiz. Döktüğünüz ter için teşekkür ediyorum. Profesyonel hayatınızda sağlık ve başarı diliyorum" şeklinde konuştu.

FORVET LAZIM MI?

FATİH AKYEL - Ziyaretin bir bölümünde teknik direktör Fatih Akyel vali Hasan Basri Güzeloğlu ve beraberindekilere 'Hoşgeldiniz' dedi. "Hocam forvet lazım mı? Geleyim mi?" esprisiyle Akyel'e sıcak tavır sergileyen vali Güzeloğlu "Erhan'ı niye oynatmıyorsun?" diyerek herkesi güldürdü.

KALECİYE TAKILDI

KALECİ FATİH ÖZTÜRK – Takımın kaptanı olan kaleci Fatih Öztürk ile bir süre sohbet eden vali Hasan Basri Güzeloğlu, daha önceki penaltı vuruşunda kendisini mutlu etmek için bilerek gol yediğini hatırlattı.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

HEP BİRLİKTE- Kocaeli Birlikspor Kulübü'nü ziyaret eden Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci ve İl Jandarma Komutan Albay Mehmet Karadeniz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ve Körfez İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın futbolcular, teknik heyet ve yöneticilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

KÜÇÜK TARAFTAR
DİKKATİNİ ÇEKTİ

KÜÇÜK HAYRAN- Takımın hemen her antrenmanını ve maçını takip eden küçük taraftar Ozan Keskin vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun ziyareti esnasında da antrenmanı seyrediyordu. Vali Güzeloğlu'nun dikkatini çeken Ozan Keskin takımı sürekli izlediğini söyledi.

TESİSİN YENİLENMESİNİ İSTEDİ
BİZİM TAKIMIMIZ- Kocaeli Birlikspor Kulübü'nün başarısında emeği olan herkesi kutlayan ve teşekkür eden Vali Hasan Basri Güzeloğlu takımın başarısının tesadüf olmadığını belirtti. Tesisi de inceleyen Vali Güzeloğlu belediye başkanı İsmail Baran ve kulüp başkanı Erhan Yılmaz'a tesisin yenilenmesi konusunda hemen bir çalışma yapmalarını ve bir an önce hayata geçirilmesinin talimatını verdi.

İKİLİ- Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Kocaeli Birlikspor Kulüp Başkanı Erhan Yılmaz antrenmana birlikte geldi. Bir süre antrenmanı izleyen vali Güzeloğlu ve kulüp başkanı Yılmaz takımın başarısıyla ve ihtiyaçlarıyla ilgili konuştu.

MAKAMA OTURDU- Beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte kulübün idari binasına da geçen vali Hasan Basri Güzeloğlu bir süre burada kulüp başkanı ve yöneticileriyle sohbet etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Baran Fatih Akyel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title