Haberler

Vali Güvenç'e Öğretmenler Günü Süprizi

Şanlıurfa'da, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamalarında Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç 35 yıldır göremediği coğrafya öğretmenini ve bir ilkokul arkadaşını sahnede görünce duygulu anlar yaşadı.24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Şanlıurfa Belediyesi Nikah Salonunda tören düzenlendi.

Şanlıurfa'da, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamalarında Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç 35 yıldır göremediği coğrafya öğretmenini ve bir ilkokul arkadaşını sahnede görünce duygulu anlar yaşadı.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Şanlıurfa Belediyesi Nikah Salonunda tören düzenlendi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapıldığı kutlamada, öğrenciler şiirler okudu, emekli öğretmenlere başarı belgesi verildi. Törende öğretmenlere hitaben konuşma yapan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç'e program sunucusu sahneden inmemesini 35 yıl önce öğrenim gördüğü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesindeki ilkokul arkadaşı öğretmen Celal Yaprak ile coğrafya öğretmeni İsmail Ölcan'ın geldiğini anons etti. Karşısında uzun yıllardır görmediği öğretmeni ve ilkokul arkadaşını gören ve duygulanan Vali Güvenç, kendisine bu sürprizi hazırlayanlara teşekkür etti.

Vali Güvenç konuşmasında ise dünyada ve Türkiye'de bu yıl çok acı olaylar yaşandığını hatırlatarak, Öğretmenlik dünyanın her yerinde en önemli meslektir. Şanlıurfa'da bu görevi yapan öğretmenlere 540 bin öğrencimizi teslim etmiş durumdayız dedi.

Vali Güvenç konuşmasının ardından öğretmeni ve ilkokul arkadaşı ile bol bol sohbet ederek hasret giderdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title