Haberler

Vali Günay Özdemir Arpaçay'da Ziyaretlerde Bulundu

Kars Valisi Günay Özdemir, Arpaçay İlçesi’ni ziyaret ederek bir takım incelemlerde bulundu.

Kars Valisi Günay Özdemir, Arpaçay İlçesi'ni ziyaret ederek bir takım incelemlerde bulundu.

Vali Özdemir, beraberinde il müdürleri ile Arpaçay'a hareket etti. Özdemir'i ilçe girişinde Kaymakam Faruk Erdem, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Bülent Çırağ ve Belediye Başkanı Erçetin Altay tarafından karşılandı.

Arpaçay kaymakamlık makamına geçen Vali Günay Özdemir, burada Kaymakam Erdem tarafından ilçe hakkında ve yürütülen projelerle ilgili brifing aldı.

Brifing sonrası ilçe Adliyesini ziyaret eden ve Hakim-Savcılarla bir süre sohbet eden Vali Özdemir, buradan Belediye binasına geçti. Belediye girişinde Belediye Başkanı Erçetin Altay, Belediye meclis üyeleri ve personel tarafından karşılanan Özdemir, Belediye Başkanlığı'nda belediye faaliyetleri ile ilgili olarak brifing verildikten sonra Arpaçay Kaymakamlığı Bakır İşlemeciliği kursu ziyaret etti. Arpaçaylı hanımların el emeği ile ürettiği birbirinden değerli eserleri teker teker inceleyen ve yapılışlarını da atölyede gören Vali Özdemir, kurs ile ilgili kursiyerlerden ve hocalarından bilgiler aldı. Vali Günay Özdemir, Arpaçay'da esnafları ve vatandaşları gezerek, vatandaşların talepleri dinledi. Son olarak çok yakın bir zamanda bitmesi planlanan on yataklı yeni Entegre Devlet Hastanesi inşaatını gezerek yapılan çalışmalar hakkında firma sahibinden bilgiler alan Özdemir, ziyaretini bitirerek Arpaçay'dan ayrıldı. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erçetin Altay Günay Özdemir Arpaçay Kars Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title