Haberler

Vali Galip Demirel Ortaokulu Açılıyor

Malatya Valisi Mustafa Toprak, tamamlanması geciken ve bu nedenle velilerin tepki gösterdiği Vali Galip Demirel Ortaokulunun açılacağını bildirdi.

Malatya Valisi Mustafa Toprak, tamamlanması geciken ve bu nedenle velilerin tepki gösterdiği Vali Galip Demirel Ortaokulunun açılacağını bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Toprak, Yeşilyurt ilçesi Tecde Mahallesi Fahri Kayahan Bulvarı'ndaki Vali Galip Demirel Ortaokulunda incelemelerde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve yüklenici firma yetkililerince karşılanan Vali Toprak, öğrencilerle derslikleri ve diğer bölümleri gezdi.

Toprak, okulun eğitim-öğretime hazır olduğunu belirterek, İl Milli Eğitim Müdürü Tatlı, yüklenici firma yetkilileri ve çalışanlara teşekkür etti.

Öğrencilere yarın okullarında, yeni sınıflarında ve sıralarında eğitim-öğretime başlayacaklarının müjdesini veren Vali Toprak, okulun spor salonunun da 15 gün içerisinde bitirilmesi ve bahçe düzenlemesinin de bir an önce tamamlanması talimatını verdi.

Toprak, "Okulun, öğrencilerimize ve velile hayırlı ve uğurlu olmasını, idarecilere, öğretmenlere, öğrencilere ve çalışanlara başarılar diliyorum. Yüklenici firmanın gecikmesinden dolayı da özür diliyorum." ifadelerini kullandı.

Vali Toprak, geçen hafta Vali Galip Demirel Ortaokulunun inşaatının 3 yıldan beri devam ediyor olmasına karşılık yeni eğitim-öğretim yılında tamamlanmamasına velilerin tepki göstermesi üzerine okula giderek incelemelerde bulunmuş, eksikliklerin ve inşaat çalışmasının bir hafta içerisinde tamamlanması ve hafta sonuna dersliklerin demirbaşlarının temin edilerek eğitim öğretime hazır hale getirilmesi için gerekli talimatları vermişti.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Toprak Yeşilyurt Malatya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title