Haberler

Vali Fatih Şahin, Ortaca'ya Veda Etti

Son Valiler Kararnamesiyle merkez valiliğine atanan Fatih Şahin, veda ziyareti için Ortaca ilçesine geldi.

Son Valiler Kararnamesiyle merkez valiliğine atanan Fatih Şahin, veda ziyareti için Ortaca ilçesine geldi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün son valiler kararnamesini imzalamasından sonra 3 yıldır Muğla Valili yapana Fatih Şahin, Ortaca Belediyesi'ne ait Kültür Merkezi'nde yaptığı toplantı ile Belediye Başkanlarına, Daire Müdürlerine ve vatandaşlara veda etti.

Kültür Merkezi'nde yaptığı veda toplantısına; Kaymakam Hüseyin Yılmaz, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Kıdemli Üsteğmen İbrahim Dündar, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Dalyan Belediye Başkanı Arif Sarı, Cumhuriyet Baş Savcısı Hüseyin Tuncel, İlçe Emniyet Müdürü Selami Bıçakçı, Siyasi Parti İlçe Başkanları, İl Genel meclis Üyeleri, Daire Amirleri. Sivil Toplum Örgütlerin temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar yer aldı.

Merkez Valiliğini atanan Fatih Şahin konuşmasını;"Muğlalıları seviyor ve onlara bir dost olarak görüyorum. Muğla'da 3 yıldır görev yaptım;

görevde bulunduğum zaman içinde her şeyin en iyisini ve en güzelini yapmak için elimizden gayreti gösterdik. Muğla doğasıyla, denizi ile tarihiyle ve turizmiyle Türkiye'nin en güzel ilerinden biri. Muğla'da güzel işler yaptık ve çok güzel günler geçirdim. Muğla İl olarak Türkiye'nin en güzel illerinden biri olup, görev sürem süresince bana ve Muğla Valili'ne desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum." Diyerek veda edip, toplantıya katılan belediye başkanları ve vatandaşlar ile hatıra fotoğrafı çektirerek Ortaca'dan ayrıldı.

Belediye Başkanı Hasan Karaçelik; "Biz sayın valimiz ile görev süresi içerinde uyum içerinde çalıştık. Kendisini bir dost olarak görüyoruz. Tüm çalışmalarımıza duyarlı bir şekilde yaklaştı. Bir insanı dinlerken candan dinlerdi ve sorunları çözme yolunda elinden geleni yapan bir kişi idi. Bizim kapımız kendisine her zaman açık olacak "dedi

Kaymakam Hüseyin Yılmaz ise;

"Sayın Valim ile kısa bir süre görev yaptık; bu görev süremiz içerinde kendisi bizden yardımlarını esirgemedi. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Karaçelik Hüseyin Yılmaz Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title