Haberler

Vali Elban, Muhtarlarla Buluştu

Bilecik Valisi Süleyman Elban, Osmaneli ilçesinde köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Bilecik Valisi Süleyman Elban, Osmaneli ilçesinde köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Osmaneli Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda gerçekleşen toplantıda konuşan Vali Elban, özellikle 1 yıldan beri çok zorlu döneme girdiklerini ve 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yaşanan terör olaylarıyla Türkiye üzerinden ciddi oyunlar sergilendiğini ifade etti.

İstanbul ve Kayseri'deki terör saldırılarında şehitler verdiklerini ve yaralıların bulunduğunu anımsatan Elban, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Bizler inanan insanlarız ve her elimizi açtığımızda memleketimiz ve milletimiz için dua ediyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu zor günleri de atlarız." dedi.

Elban, köy ve mahalle muhtarlarının sorumluluklarının bulunduğunun altını çizerek, şunları kaydetti:

"Önümüzdeki iki yıllık sürede başta grup, sonra da diğer köy yolları olmak üzere yollarımızın büyük çoğunluğunu bitümlü sıcak karışımı asfalt yapmayı planlıyoruz. Artık 6-7 metreden dar yolumuz olmayacak. Ona göre de yolun standardını da yükselteceğiz. Verimlilik temelli bir çalışmayı gerçekleştireceğiz. Bütün bu çalışmalarımız vatandaşımızın mutluğu ve refahı içindir. Devlet olarak her zaman vatandaşımızın yanında olacağız. Köylerinizle veya mahallenizle ile ilgili talepleri yada sıkıntıları bize iletmenizi istiyorum."

Muhtarların istek ve taleplerini ilettiği toplantıya, Kaymakam Edip Çakıcı, Mahalli İdareler İl Müdürü Hakkı Elmas ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Elban Osmaneli Türkiye Bilecik Politika Güncel Haberler

title