Haberler

Vali Düzgün Şehit Aileleri ile İftarda Buluştu

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, şehit aileleri ve yakınları ile birlikte gelenekse olarak düzenlenen iftar yemeğinde buluştu.

Şeker Gölü Tesisleri'nde düzenlenen yemeğe, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Garnizon Komutanı Ali Demiral, Jandarma Alay Komutanı Halil Uysal, 1. Komando Tugay Komutanı Aydoğan Aydın, vali yardımcıları, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, şehit aileleri ve yakınları katıldı.

Düzenlenen yemekte konuşan Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, "Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için, çocuklarını boyayarak, kınalayarak bu vatana kurban eden şehit anne ve babalarını, eşlerini ve çocuklarını bir araya getiren, aynı amaç uğruna bu vatan için vücudunun bir uzvunu veren gazi kardeşlerimizi bir araya getirip burada birlik ve beraberliğimizi sağladıklarından dolayı sayın valimize ve şeker fabrikası yönetim kurulu başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlikteliğimiz daim olur" ifadelerini kullandı.

"ŞEHİTLERİMİZE ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ"

Kayseri Valisi Orhan Düzgün de, "Bugün huzur ve güven içerisinde bu iftar yemeklerini düzenleyebiliyorsak, günlük hayatımıza devam edebiliyorsak, bizler için, torunları ve yakınları için canlarını seve seve feda etmiş olan şehitlerimize borçluyuz. Onların hakları ve fedakarlıkları hiçbir şekilde karşılanamaz ve ölçülemez" dedi.

Düzgün ayrıca, "Cumhuriyetimizin kuruluş öncesinden itibaren hatta Osmanlı döneminden başlayarak bu topraklar için yüz binlerce atalarımızı ve kardeşlerimizi feda etmişiz ve onları bu topraklar için şehit vermişiz. Bayrağımızın sürekli dalgalanabilmesi için, ezanların susmaması için onlara çok şey borçluyuz" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vali Orhan Düzgün Orhan Düzgün Halil Uysal Kayseri Yerel Haberler

title