Haberler

Vali Düzgün Felahiye ve Özvatan'ı Ziyaret Etti

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Felahiye ve Özvatan ilçelerini ziyaret etti.

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Felahiye ve Özvatan ilçelerini ziyaret etti. Vali Orhan Düzgün, Felahiye ve Özvatan ilçelerine son 3 yıl içinde 3 milyona yakın fidan dikimi yapıldığını açıkladı.

İlk olarak Felahiye ilçesine ziyarette bulunan Kayseri Valisi Orhan Düzgün'e İl Jandarma Komutanı Halil Uysal, Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Kayseri Orman Bölge Müdürü Ahmet Kara, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici eşlik etti. Vali Düzgün, Felahiye Kaymakamı Ferhat Vardar'dan bilgiler aldı. Slayt eşliğinde Vali Düzgün'e bilgiler veren Kaymakam Vardar, yapımı devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Felahiye Belediyesi'ne geçen Kayseri Valisi Düzgün, Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun'dan belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Düzgün ziyaretin ardından atletizmde dereceye giren öğrencilere hediyeler verdi.

Vali Düzgün ve beraberindeki heyet, THY tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde Felahiye ilçesinde fidan dikimi gerçekleştirdi. Vali Düzgün etkinlikten sonra Özvatan ilçesine geçerek burada da ilçe kaymakamlığını ziyaret etti ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Kayseri Valisi Orhan Düzgün, ilçelerde yapımı devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldığını söyledi. Düzgün, "Bugün bazı bölge ve il müdürlerimiz ile beraber Felahiye ve Özvatan ilçelerimize ziyarette bulunduk. Bu ziyaretlerde ki amacımız ilçede yapımı devam eden başta sulama, ağaçlandırma, spor, eğitim konusunda ki yatırımları yerinde görmek ve bilgi almak, buradaki belediye başkanlarımızın ve meclis üyelerimizin taleplerini almak ve yapılabilecek olanlarla ilgilide çalışmaları yerinde görmek amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdik. Aynı zamanda THY Kayseri Bölge Müdürlüğü tarafından da Felahiye'de kampanya dahilinde gerçekleştirilen bir fidan dikim törenine katıldık" ifadelerini kullandı.

2015 yılı içerisinde Kayseri genelinde 5 milyon fidanı toprakla buluşturacaklarını söyleyen Vali Orhan Düzgün, "Bölgemizde ağaçlandırmanın artırılmasını çok önemsiyoruz. Ağaç demek canlılık ve hayat demektir. Hem toprak örtüsünü koruma açısından hem oraya yağışın fazla alınması hem de doğal güzellik bakımından hayatın her anlamıyla orada yaşanması için Kayseri'nin ağaç oranının artması gerekiyor. Bu konuda Felahiye ve Özvatan bölgesinin yaklaşık son 3 yıl içerisinde 3 milyona yakın fidan dikildi. 2015 yılı içerisinde de Kayseri genelinde toplam 5 milyon fidanı toprakla buluşturmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vali Orhan Düzgün Felahiye Kayseri Özvatan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title