Haberler

Vali Düzgün'den Mülki İdare Amirlerine "İdareciler Günü" Yemeği

Güncelleme:

Kayseri'de görev yapan mülki idare amirleri ile eşleri, "10 Ocak İdareciler Günü" nedeniyle Vali Orhan Düzgün ile eşi Gül Düzgün'ün ev sahipliğinde düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Erciyes Lifos Tepe'de düzenlenen yemeğe Vali Yardımcıları ile 16 İlçe Kaymakamı eşleri ile birlikte katılırken, görev için Kayseri'de bulunan Mülkiye Başmüfettişleri Mustafa Üçkuyu ve Mustafa Ayyıldız da yemekte hazır bulundu.

Vali Düzgün, yaptığı konuşmada, "Değerli Meslektaşlarım" diye hitap ettiği Mülki İdare Amirleri'nin "10 Ocak İdareciler Günü"nü kutlayarak, bu vesileyle düzenlenen yemekte bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Her yıl 10 Ocak tarihinin Türk İdareciler Günü olarak kutlandığını ve bu günde Mülki İdare Amirliği mesleğini yürütenlerle bir araya gelmeye çalıştığını ifade eden Vali Düzgün, "Bizler vatanına, milletine hizmet etmek için her şart ve koşulda Türkiye'nin dört bir tarafında görev yapmış kişileriz. Bütün arkadaşlarımın yüksek moral ve motivasyonla, gayretle ve şevkle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada çalışmalarına devam etmelerini arzu ediyorum" dedi.

Bin yılları aşıp gelen devlet geleneğimizin ve dünyaca kabul gören medeniyetimizin temel yapı taşı olan Mülki İdare Amirliği'nin şerefli maziye sahip bir meslek grubu olduğunu belirten Vali Düzgün, "Mülki İdare Amirleri, bulunduğu yörede, devleti ve hükümeti temsil sıfat ve yetkisiyle, vatandaşımızın can, mal ve ırz emniyetinin güvencesi, kalkınma planlarının başarılı uygulayıcısı ve takipçisi, ayrıca yöresinin atıl durumda bulunan güç ve kaynaklarını harekete geçiren birer toplum önderidir" diye konuştu.

Vali Düzgün, yemekte bulunan Özvatan Kaymakamı Muhammet Tatar'ın Dışişleri Bakanlığı Meslek Memurluğu'na atandığını, Yusuf Altun'un ise Tomarza Kaymakam Vekilliği görevine başladığını hatırlatarak, her iki meslektaşına başarılar diledi.

Mülki İdare Amirleri adına konuşan Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç ise, Vali Düzgün ile eşi Gül Düzgün'ün, kendilerini ve eşlerini yemekte bir araya getirmesinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

40 yıla yakın süredir hizmet ettiğini ve bundan büyük bir onur duyduğunu belirten Aygenç, meslektaşlarıyla beraber Kayseri için çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Yemeğin sonunda, Vali Orhan Düzgün ile eşi Gül Düzgün tarafından günün anısına Mülki İdare Amirleri'ne çeşitli hediyeler verilirken, Mülki İdare Amirleri adına ise Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç ile eşi Zübeyde Aygenç, Vali Orhan Düzgün ile eşi Gül Düzgün'e hediye takdim ettiler.

Vali Düzgün ile eşi Gül Düzgün, Lifos Tepe'den Kayseri'nin ve Erciyes'in güzelliklerini konuklarına yerinde anlatma fırsatı bulurken, oldukça samimi bir ortamda geçen etkinlik Mülki İdare Amirleri'nin Erciyes'in zirvesinin muhteşem görüntüsü altında hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Vali Orhan Düzgün Gül Düzgün Erciyes Kayseri Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title