Haberler

Vali Doğan, Vatandaşlarla Bayramlaştı

Güncelleme:

Van Valisi Aydın Nezih Doğan, Kurban Bayramı sebebiyle düzenlenen programa katılarak Vatandaşlar ile bayramlaştı.

Şişli Öğretmenevi'nde düzenlenen bayramlaşma programında misafirlerle tek tek tokalaşarak bayramlaşan Vali Aydın Nezih Doğan'ın yanı sıra,  Ak Parti Van Milletvekili Mustafa Bilici, Fatih Çiftçi, Vali Yardımcıları Zafer Coşkun, Salih Altun, İl Jandarma Komutanı J. Pilot Kurmay Albay İrfan Kızılaslan, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

-VALİ DOĞAN, HASTALARIDA UNUTMADI

Bayramlaşma programının ardından, Vali Doğan Eşi Hatice Doğan ile birlikte İpekyolu çocuk hastanesine giderek burada tedavi gören çocukları tek tek ziyaret ederek çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Çocuklar ve ailelerine geçmiş olsun dileklerinde bulunarak bayramlaşan Vali Doğan, daha sonra Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ek binasına  geçerek burada tedavi gören  hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak çeşitli hediyeler vererek bayramlaştı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kurban Bayramı Nezih Doğan Aydın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title