Haberler

Vali Deniz, Kızılay'a Kurban Bağışladı

Batman Valisi Ahmet Deniz, Türk Kızılay’ının başlattığı “Kurban bağışı kampanyası” kapsamında biri Somali’ye diğeri, Suriye’deki iç savaştan kaçarak Batman’a yerleşen Suriyelilere dağıtılmak üzere iki kurban bağışında bulundu.

Batman Valisi Ahmet Deniz, Türk Kızılay'ının başlattığı "Kurban bağışı kampanyası" kapsamında biri Somali'ye diğeri, Suriye'deki iç savaştan kaçarak Batman'a yerleşen Suriyelilere dağıtılmak üzere iki kurban bağışında bulundu.

Türk Kızılay'ı Batman Şubesi Başkanı Ali Tezdiğ, Türk Kızılay'ı gönüllüleri ile birlikte Batman Valisi Ahmet Deniz'i makamında ziyaret etti. Vali Deniz, ziyaret sırasında biri Somali'ye, diğeri Suriye'deki iç savaştan kaçarak Batman'a yerleşen Suriyelilere dağıtılmak üzere de iki kurban bağışında bulundu.

Deniz, Kızılay'ın son yıllarda sadece Türkiye içinde değil, Türkiye dışında da gönül coğrafyasındaki ihtiyaç sahibi olan her ülkeye bir şeyler yapmaya çalıştığını belirterek, "Biz millet olarak mazlumların yanında yer aldık, almaya da devam ediyoruz. Bu bizim büyük millet olmamızın en büyük nedenlerinden bir tanesi. Gönüllere dokunmak çok önemli. Koskoca bir imparatorluğun üzerine kurulmuş bir cumhuriyetin temsilcisi bir ülkeyiz. İnşallah ihtiyaç sahibi olan ülkeler olsun, yurt içi yurt dışı ülkeler olsun Türk Kızılay'ının hizmetleri devam edecek. Bizde elimizden gelinceye kadar destekleyeceğiz" dedi. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Deniz Türk Kızılay Somali Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title