Haberler

Vali Deniz, Eşi Olcay Deniz ile Birlikte "Benim de Bir Evim Var" Projesi Kapsamında Yapılan Evleri...

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, eşi Olcay Deniz ile birlikte merkeze bağlı Değirmenli köyüne giderek, SYDV tarafından “Benim de bir evim var” projesi kapsamında yaptırılan evleri ziyaret etti.

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, eşi Olcay Deniz ile birlikte merkeze bağlı Değirmenli köyüne giderek, SYDV tarafından "Benim de bir evim var" projesi kapsamında yaptırılan evleri ziyaret etti.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından Değirmenli köyünde "Benim de bir evim var" projesi kapsamında iki aile için yaptırılan evlerin inşaatı tamamlanarak sahiplerine teslim edildi. Vali Ahmet Deniz, eşi Olcay Deniz ile birlikte evleri ziyaret ederek, ailelerle görüştü, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda yaşam sürmelerini sağlamak, devlet olarak bizim öncelikli görevlerimizdendir diyen Vali Deniz, "Ardahan merkez ve merkeze bağlı köylerde 2015 yılında 'Benim de bir evim var' projesi ile ihtiyaç sahibi 73 vatandaşımıza yeni evler yaptık. Aynı proje ile Kaymakamlıklarımız tarafından ilçelerimizde de evler yapıyoruz. Vatandaşlarımız rahat bir kış geçirsin diye evlerimizi hızlı bir şekilde tamamladık ve sahiplerine teslim ettik. Bugün de Değirmenli köyümüzde iki ayrı ailenin sevincine eşlik etmek istedik. Vatandaşlarımızın mutluluğu bizim için her şeyden önemlidir. Vatandaşlarımızın yeni evlerinde mutlu ve huzurlu ömürler geçirmelerini temenni ediyorum" dedi. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Değirmenli Ardahan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title