Haberler

Vali Deniz'e AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Vural'dan Ziyaret

AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural, Vali Ahmet Deniz'i makamında ziyaret etti.

AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural, Vali Ahmet Deniz'i makamında ziyaret etti.

Vali Deniz, ziyarette duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Çıldır'ın önemli bir ilçe olduğunu söyledi.

Çıldır'ın büyümesi ve gelişmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade eden Deniz, şöyle devam etti:

"Çıldır ve Aktaş gölünün yanı sıra inşaatı devam eden büyük projelerle Çıldır stratejik olarak büyük öneme sahiptir. Doğal güzellikleri ve tarihi kalıntılarla zengin olan Çıldır şu an ki konumunu hak etmemektedir. Böylesi doğal güzelliklere sahip olan bu ilçenin bir turistik bölge olması gerekliydi. Bizler Çıldır'ın turistik yapısını geliştirecek hamleler yapmalıyız. Bunun çalışmasını görevde bulunduğum süre zarfında imkanlar dahililnde yapmaya çalışacağız."

Vural da Vali Deniz'e yeni görevinde başarılar dileyerek, "Çıldır konumu itibarıyla küçük bir ilçe olmakla birlikte özellikle hükümetimiz tarafından inşaatı devam eden projelerle geleceği son derece parlak bir ilçemizdir. Yatırımlarla Çıldır, Orta Asya'ya açılan giriş kapısı olacaktır. Devam eden yatırımlarla gelişip ve büyüyen ilçemiz, Ardahan ilimizin de kalkınmasında öncü rol olacaktır. Hükümetimizin destekleri, biz atanmış ve seçilmişlerin koordineli çalışmasıyla ilimiz ve ilçemizi daha önemli bir noktaya taşıyacağız" ifadelerini kullandı. - Ardahan

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Rıfat Ak Parti Ardahan Çıldır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title