Haberler

Vali'den Öğrencilere Tavsiyeler

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, karne tatiline giren öğrencilere seslenerek, “Yaz tatili boyunca güzel dinlenin, eğlenin ama kitap okumaktan da geri kalmayın” tavsiyesinde bulundu.

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, karne tatiline giren öğrencilere seslenerek, "Yaz tatili boyunca güzel dinlenin, eğlenin ama kitap okumaktan da geri kalmayın" tavsiyesinde bulundu.

Vali Balkanlıoğlu, Perşembe ilçesinde düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu'nda gerçekleştirilen 2015-2016 eğitim-öğretim yılı karne dağıtım törenine Vali İrfan Balkanlıoğlu, Perşembe Kaymakamı Ahmet Arık, Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar, İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Bayram Avcı, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

2015-2016 eğitim-öğretim yılı karne dağıtım töreninde bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, "Artık senenin sonu geldi ve karneleri aldınız. Birçoğunuz bir üst sınıfa yükseldi. Abi ve abla oldunuz. Güzel bir tatili hak ettiniz" diyerek, öğrencilere bazı tavsiyelerde bulundu.

Kendisinin de Perşembe gibi küçük bir ilçede okuduğunu ve başarılı bir öğrenci olarak eğitim hayatını tamamladığını söyleyen Vali Balkanlıoğlu,"Derslerinize çok iyi çalışır, öğretmenlerinizi çok iyi dinler, başarılı olursanız sizlerde çok güzel makamlara gelebilirsiniz. Bunun yolu da çok çalışmaktan geçiyor" dedi.

Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu'nun başarılı bir okul olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, "Okul olarak daha iyi dereceler elde edeceğinize inancım tamdır. Hepinize derslerinizde başarılar diliyorum. Yaz tatili boyunca güzel dinlenin, eğlenin ama kitap okumaktan da geri kalmayın" diyerek, sözlerini tamamladı.

Konuşmaların ardından karne dağıtım törenine geçildi. Vali İrfan Balkanlıoğlu, Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu ile 75.Yıl Anaokulu öğrencilerinin karnelerini vererek, tebrik etti.

Diğer taraftan, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında Ordu'da 579 okulda, 131 bin 578 öğrenci karne heyecanı yaşadı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Bahtiyar Perşembe Karataş Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title