Haberler

Vali'den Görev Yerleri Değişen Bürokratlara Veda Yemeği

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, İçişleri Bakanlığının son yayımladığı Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesiyle görev yerleri değişen Vali Yardımcıları Hüdayar Mete Buhara ile Yüksel Kara, ilçe kaymakamları Numan Hatipoğlu, Asım Solak, Menderes Topçuoğlu ve eşleri onuruna veda...

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, İçişleri Bakanlığının son yayımladığı Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesiyle görev yerleri değişen Vali Yardımcıları Hüdayar Mete Buhara ile Yüksel Kara, ilçe kaymakamları Numan Hatipoğlu, Asım Solak, Menderes Topçuoğlu ve eşleri onuruna veda yemeği düzenledi.

Yoncalı Gülümser Hatun Termal Otel'deki veda yemeğine, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir ve eşi Münevver Nayir, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Celal Başoğlu, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Muhammed Yavuz, İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Bilici, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Baro Başkanı Ahmet Atam, Vali Yardımcıları Sedat Oktar, Hüdayar Mete Buhara, Yüksel Kara ile Aytaç Akgül, ilçe kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz ve protokol üyelerinin eşleri katıldı.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Resmi Gazetede Yayımlanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile görev yerleri değişen vali yardımcıları ile kaymakamlara Kütahya'daki hizmetleriden dolayı teşekkür ederek yeni görev yerlerinde başarı diledi.

Vali Nayir, "Bir yerde göreve başladığımızda bir gün o yerden ayrılacağımızı mutlaka hesap ederek başlıyoruz. Memuriyetin tecellisi bu. Siz gitmeseniz sizin yerinize gelemeyecekler. Sizden öncekiler gitmeseydi eğer siz de gelemeyecektiniz. Mesleğimizin bize kattığı en güzel şeylerden biri de görev yaptığımız yerlerde kurduğumuz dostluklar. Yüreğimizin bir parçasını görev yaptığımız yerde bırakarak gidiyoruz. Gittiğimiz yerden de ayrıldığımız yere bir kapı açıyoruz. Mülki idare ailesi olarak arkadaşlarımıza burada yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Gittikleri yerlerde yapacakları işlerden, alacakları başarılardan mutluluk duyacağız. İnşallah yine bir yerlerde yollarımız kesişecek, yine birlikte çalışma imkanı bulacağız" diye konuştu.

Veda yemeğine Vali Ahmet Hamdi Nayir ile Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, tayini çıkan Vali Yardımcıları Hüdayar Mete Buhara ile Yüksel Kara, ilçe kaymakamları Numan Hatipoğlu, Asım Solak ve Menderes Topçuoğlu'na hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek hediyelerini takdim etti. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Hamdi Nayir Mete Buhara Menderes Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title