Haberler

Vali Demirtaş'tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, “1 Mayıs’ın büyük ve güçlü Türkiye idealimize alın teri ve emeğiyle katkı sağlayan, özveri ile çalışan ve üreten vatandaşlarımız arasında birlik ve beraberliğin güçlendirilmesine vesile olmasını diliyorum” dedi.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, "1 Mayıs'ın büyük ve güçlü Türkiye idealimize alın teri ve emeğiyle katkı sağlayan, özveri ile çalışan ve üreten vatandaşlarımız arasında birlik ve beraberliğin güçlendirilmesine vesile olmasını diliyorum" dedi.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, bugün ülkemizin kalkınması ve ekonomimizin güçlendirilmesinde önemli rol oynayan işçi ve emekçilerin alın terinin ne kadar değerli olduğunun ortaya konulduğu günün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü olduğunu söyledi.

Vali Demirtaş, "1 Mayıs'ın büyük ve güçlü Türkiye idealimize alın teri ve emeğiyle katkı sağlayan, özveri ile çalışan ve üreten vatandaşlarımız arasında birlik ve beraberliğin güçlendirilmesine vesile olmasını diliyorum.

Bu duygularla, en kutsal değer olan emeğin ve alın terinin üreterek çalışma gücünün kutlandığı bu anlamlı günde, tüm emekçilerimizin 1 Mayıs'ı anlamına uygun olarak dostluk, dayanışma ve bayram havası içerisinde kutlanmasını diliyor, aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Demirtaş Adıyaman Türkiye 1 Mayıs Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title