Haberler

Vali Demirtaş: "Her Gün Koordinasyon Sağlayarak Çalışıyoruz"

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, kurumlarla her gün koordinasyon sağlayarak çalıştıklarını belirterek, “Çukurova ve Adana’daki ekonomik değerleri çok hızlı bir şekilde vatandaşlarımızın istifadesine sunmak için elimizden gelen tüm gayretleri yerine getireceğimize inanıyorum” dedi.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, kurumlarla her gün koordinasyon sağlayarak çalıştıklarını belirterek, "Çukurova ve Adana'daki ekonomik değerleri çok hızlı bir şekilde vatandaşlarımızın istifadesine sunmak için elimizden gelen tüm gayretleri yerine getireceğimize inanıyorum" dedi.

İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Demirtaş'ın başkanlığında yapıldı. Demirtaş, Adana ve Çukurova'nın ciddi potansiyele sahip olduğunu belirterek, "İnşallah biz bu potansiyeli ve ekonomik değerleri çok hızlı bir şekilde vatandaşların istifadesine sunmak için elimizden gelen tüm gayretleri sizlerle birlikte yerine getireceğimize inanıyorum" dedi.

2016 yılında kentte 399 projenin olduğunu ve bu projelerin toplam bedelinin 6 milyar 161 milyon lira olduğunu açıklayan Vali Demirtaş, şu bilgileri aktardı:

"Bu işler için geçmiş yıllarda 1 milyar 582 milyon lira harcaması yapılmış. 2016 yılında ise 1 milyar 359 milyon lira civarında ödenek ayrılmış ve dönem sonu itibarıyla 330 milyon lira harcama yapılmış. Nakdi gerçekleştirme yüzde 26. 399 projeden 93 tanesini bitirmişiz, 306 projemiz de devam etmekte. Bu yatırımlarımızın ilimize, ülkemize, hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bendeki koordinasyon anlayışı 3 ayda bir değil; kurumlarla her gün koordinasyon sağlıyorum. İnşallah bundan sonra da Adana'yı hep birlikte daha iyi yerlere getirmek için gayret göstereceğiz, hep birlikte bunu yapacağız."

Konuşmanın ardından kurum temsilcileri çalışmaları hakkında sunumlar yaptı.

İl Koordinasyon Kurulu toplantısına belediye başkanları, kurum temsilcilerinin yanı sıra ilk kez bir milletvekili olarak CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer de katıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Demirtaş Çukurova Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title