Haberler

Vali Demir Üç Yılın Ardından Denizli'ye Veda Ediyor

Güncelleme:

Denizli Valiliği'nden merkeze alınan Abdülkadir Demir, görev yaptığı 3 yıl boyunca Denizli'de yaptığı işlerle adından söz ettirdi.

Vali Abdülkadir Demir, geçen hafta merkeze alınmak için İçişleri Bakanlığı'na dilekçe vermişti. Yaşanan bu gelişmenin ardından Vali Demir dün gece geç saatlerdeki kararname ile merkeze alındı. Denizli'ye geldiği ilk gün, Denizli Valisi iken trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden Vali Recep Yazıcıoğlu'nun kullandığı cipi kullanmaya başlayan Vali Demir, Denizli'de her kesim tarafından sevildi.

Denizli'ye geldiği ilk günden itibaren eğitim konusunda hassasiyet gösteren Demir, okulların koşullarının iyileştirilmesi ve derslik sayısının artırılması için her kesimden destek istedi. Görev yaptığı 3 yıl boyunca devletin verdiği desteğin yanı sıra hayırseverlerin de yardımıyla Denizli'ye binden fazla yeni derslik yapıldı

DENİZLİSPOR'A DESTEK VERDİ

Sporu ve özellikle futbolu çok seven Vali Demir, Denizlispor'un iç sahadaki maçlarının hepsini izledi. Maç anlarında oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Vali Demir, ayrıca ekonomik anlamda darboğazda olan kulübe yardım için de çalışmalar yaptı. Kulübün zor anlar yaşadığı günlerde takıma kaynak bulmak için çalışan Demir, kongrelere de katılarak yeşil siyahlı takıma destek çıktı.

Vali Abdülkadir Demir'in en çok dikkat çeken özelliklerinden biri de halkla kurduğu yakın temas oldu. İlçe gezilerinde vatandaşlarla sıkı ilişki kuran Demir, kimi zaman bir üzüm bağında kimi zaman ise bir kiraz bahçesinde bulunarak üreticinin sorunlarını çözmeye çalıştı.

ANTİK KENTLERE VE TURİZME ÖNEM VERDİ

Denizli'nin çevresinde bulunan antik kentleri ve turizm merkezlerini ziyaret eden Vali Demir, buralarda gördüğü eksikliklerin tamamlanması için talimatlar verdi. Termal sağlık merkezi, Bozdağ Kayak Merkezi, Laodikya Antik Kenti, Pamukkale turizm yolu, Karahayıt'ta kentsel dönüşüm gibi birçok konuda Vali Demir'in görev yaptığı 3 yıl boyunca büyük yol katedildi.

Vali Abdülkadir Demir, Valiler Kararnamesi'nin çıkmasına bir hafta kala İçişleri Bakanlığı'na dilekçe vererek merkeze alınmasını istedi. Dün gece geç saatlerde çıkan kararname ile de Vali Demir, üç yılın ardından merkeze alındı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanlığı Recep Yazıcıoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title