Haberler

Vali Coş'un Annesi, Tek Başına Çevre Eylemi Yaptı

Güncelleme:

Isparta'nın Eğirdir İlçesi'nde ağaçların sökülerek başka yere taşınmasına tepki gösteren Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'un annesi, iş makinelerinin arasına daldı.

Eğirdir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Yeni Mahalle'de göl kenarındaki ağaçları başka bir yere nakletmek amacıyla sökümüne başladı. Ağaçlar özel bir iş makinesi yardımıyla topraktan çıkarılırken, mahalle sakinlerinden Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'un annesi Feride Coş duruma tepki gösterdi.

İŞ MAKİNELERİNİN ARASINA DALDI: AĞAÇ KATLİAMINI KİMSE GÖRMÜYOR

İş makinelerinin arasına dalan Feride Coş, " İstanbul'da ağaçlar söküldü, Türkiye ayağa kaldırıldı. Şimdi bu ağaç katliamını kimse görmüyor. Çevre kirliliğinin önlenmesi için mücadele ediyoruz" dedi. Olayın mahkemeye aksettiğini, oradan karar çıkmadan ağaçların sökülmemesi gerektiğini belirten Feride Coş, "Bunu sökenler de suçludur. O belediye reisi gelsin, konuşsun. Biz burada yapılacak imar tadilatına karşıyız. Bu mahalle kurulalı 55 yıl oldu. Şahsi menfaatleri için ağaçlar kaldırılıyor." diye konuştu.

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA: İDDİALAR ASILSIZ

Feride Coş, tepkisinin ardından olay yerinden ayrılırken, belediye ekipleri ağaç sökme işlemine devam etti. Eğirdir Belediyesi'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Orman Müdürlüğü'nün bilgisi dahilinde belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, Yeni Mahalle'deki yetişmiş ağaçlarımız itinayla yerlerinden alınarak rekreasyon alanımızda hazırlanan yeni yerlerine nakledilmiştir. Ağaçların kesilip, katledildiği yönündeki iddialar tamamen asılsızdır. Bu tür ağaçların yer değiştirme işlemleri her belediyede olduğu gibi ilçemizde de rutin olarak yapılmaktadır" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Avni Coş İstanbul Sakarya Eğirdir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (21)

GÜZEL SÖZ CUK OTURDU:

BÖYLE BİR ANA VE BÖYLE BİR EVLAT. . . AKLIMA ŞU SÖZ GELDİ SANA VALİ OLAMAZSIN DEMEDİM ADAM OLAMAZSIN DEDİM. . HAKLIYMIŞIM :)

83
0
yanıtYanıtla
SUAT:

KEŞKE OĞLUNDA SEN KADAR CESUR OLSAYMIŞ HELAL OLSUN SANA ANADOLU KADINI. . !

34
1
yanıtYanıtla
yüksel:

Ben bu kadını ayakta alkışlarım. . .

24
3
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

HELAL OLSUN SANA ANA HELAL OLSUN . AMA BU İNSANİ DAVRANIŞINDAN SONRA NELER GELECEK BAŞINA BİR BİLSEN. . ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

19
2
yanıtYanıtla
...:

EY YERİ GÖĞÜ YARATAN ALLAHIM. . . SEN NELERE KADİRSİN. . . SEN NASIL DA DERSİNİ VERİRSİN KULUNA. . . ANLAYANA!

17
0
yanıtYanıtla
MALATYALI:

AĞAÇLAR BAŞKA YERE NAKLEDİLMİŞ KESİLMEMİŞ Kİ BU NEYİN PROTESTOSU???

6
8
yanıtYanıtla
aferin veren yorumcu:

Aferin O''na :) aferin ana da olur. . .

8
2
yanıtYanıtla
KAMİL:

AĞAÇLARA OLDUĞU KADAR İNSANLARADA SEVGİ OLSA KEŞKE. . . KISKANDIM ŞİMDİ. . .

9
0
yanıtYanıtla
karaip:

Keser döner sap döner. . . Her yeri yağmalayınca sıra içinizdekilerede gelecek bu gün burdan akp ye methiyeler düzenler . . Yarın çıkarlarınız ters düşünce sizde paralel hain ilan edilebilirsiniz. .

8
0
yanıtYanıtla
sedat:

eğridir belediye başkanı akp li değil hemen atlama istersen

yanıt0
yanıt2
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title