Haberler

Vali Coş'tan Denizli Mahallesi'ne Ziyaret

Vali Hüseyin Avni Coş, Denizli Mahallesi sakinlerinin sorun ve şikayetlerini dinledi.

Vali Hüseyin Avni Coş, Denizli Mahallesi sakinlerinin sorun ve şikayetlerini dinledi.

Vali Coş, İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Seyhan Kaymakamı Ahmet Okur, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk ve Seyhan Müftüsü Halil Uzun ile Denizli Mahallesi'ndeki kapalı semt pazarında mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Mahallelileri mübarek cuma günü selamlamaya geldiklerini ifade eden Coş, vatandaşların sorunlarını ve şikayetlerini dinlemek istediklerini söyledi.

Vali Coş, kendisini çocukların karşıladığını ve buna sevindiğini dile getirerek, "Eğitim-öğretime başlayan bütün çocuklarımıza başarılar diliyorum. Biz yeterince okuyamamış olabiliriz ama çocuklarımızı kendimizden daha iyi okutmalıyız. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ne kadar iyi okursa bizim için o kadar iyidir" dedi.

Daha sonra vatandaşların bir kısmı eğitim, sağlık ve diğer bazı konulardaki şikayetlerini yazılı ve sözlü olarak Vali Coş'a iletti.

Coş ise sağlık alanında Adana'ya çok büyük bir yatırım yapılacağını vurgulayarak, "6 Ekim'de sayın Başbakanımızın da katılımıyla bin 550 yataklı sağlık tesisi hizmete girecek. Burada bütün vatandaşlarımıza tüm sağlık hizmetleri verilecek. Sağlık, sadece bizim değil hükümetin de en önem verdiği konulardan biri" diye konuştu. - Adana

Kaynak: AA / Yerel

Denizli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title