Haberler

Vali Çomaktekin'den Fotoğrafçı Sacit Şahin'e Başarı Belgesi

Güncelleme:

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Antalya'nın Alanya ilçesine tayini çıkan valilik fotoğrafçısı Sacit Şahin'e başarı belgesi verdi.

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Antalya'nın Alanya ilçesine tayini çıkan valilik fotoğrafçısı Sacit Şahin'e başarı belgesi verdi.

İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün öncülüğünde yaklaşık 4 yıldır devam etmekte olan il müdürleri kaynaşma yemeğine katılan Vali Çomaktekin, " Amasya'da her ay devam eden güzel bir geleneğimiz var. Her ay bir kurumun ev sahipliğinde bir araya geliyoruz. Bu tür organizasyonlar çok faydalı oluyor. Aramızdaki iletişimi, tanışmayı, kaynaşmayı sağlıyor. İlde gerçekleşen hizmetlerle ilgili genel değerlendirmeler oluyor. Bununla birlikte her yemeğimizde ilimizdeki yöneticilerimizde, memurlarımızda birtakım değişimler yaşanıyor. Bugün de yaklaşık 17 yıldır Valiliğimiz İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde valilik fotoğrafçısı olarak görev yapan Sacit kardeşimize veda ediyoruz. Kendisi yaz kış demeden her ortamda valilerimize eşlik ederek ilimizde yaşanan güzellikleri, sıkıntıları, icraatları objektifiyle kamuoyuna yansıtmıştır. Kendisine ve ailesine yeni görev yerinde sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz. Yolu ve bahtı açık olsun" diye konuştu.

Mesai arkadaşı Sacit Şahin'in Amasya'nın tanıtımı noktasında büyük gayretleri olduğunu anımsatan İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü A. Hamdi Yanık da, arşivinde objektifine yansıyan birbirinden güzel fotoğrafların yer aldığına vurgu yaptı.

YEDAŞ İl Koordinatörü E. Uğur Asan'ın ev sahipliği yaptığı yemeğe, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, görevli olarak ilde bulunan mülkiye müfettişleri, sayıştay denetçileri, Vali Yardımcıları Nevzat Sinan, İrfan Demiröz ve Ferhat Burakgazi ile kurumlarının müdürleri katıldı. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Antalya Alanya Amasya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title