Haberler

Vali Çomaktekin'den Başsavcı Çelik'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Amasya Cumhuriyet Başsavcılığı görevine başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Erol Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Amasya Cumhuriyet Başsavcılığı görevine başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Erol Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başsavcı Çelik'e 8 bin 500 yıllık tarihiyle birçok medeniyete ev sahipliği yapan Amasya'nın tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri hakkında bilgiler veren Vali Çomaktekin, şehrin köklü kültürünü daha da ilerilere taşımak için çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Ülkenin nadide şehirlerinden biri olan Amasya'da görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti vurgulayan Çelik de, Çomaktekin'e ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Vali İbrahim Halil Çomaktekin daha sonra ziyaret ettiği Amasya Barosu'nda Başkan A. Melik Derindere ve diğer yöneticilerle karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Başsavcılığı Erol Çelik Amasya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title