Haberler

Vali Çomaktekin Başarılı İhracatçıyı Kutladı

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, İstanbul Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği tarafından 2014 yılı en başarılı ihracatçılar ödül töreninde yaş meyve sebze alt grubunda en çok ihracatı yapan 6. firmanın sahibi iş adamı Macit Okur’u kutladı.

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, İstanbul Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği tarafından 2014 yılı en başarılı ihracatçılar ödül töreninde yaş meyve sebze alt grubunda en çok ihracatı yapan 6. firmanın sahibi iş adamı Macit Okur'u kutladı.

" Amasya'nın tarım sektöründe geldiği noktanın sonucu olarak, bir ihracatçımızın böyle bir ödüle layık görülmesi bizleri son derece mutlu etmiştir" diyen Vali Çomaktekin, "Önümüzdeki süreçte tarım alanında gerçekleştirilen çalışmalarla bu başarının artarak devam edeceğine inanıyorum. İlimiz ekonomisine yaptığı katkıdan ötürü ayrıca Beşgöz Soğuk Hava Deposu sahibi Macit Okur'u tebrik ederek, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Okur ise böyle bir başarıyı Amasya'ya kazandırmaktan ötürü gururlu olduğunu söyledi. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Amasya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title