Haberler

Vali Civelek Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Lüleburgaz ilçesinde mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Lüleburgaz ilçesinde mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

Vali Civelek başkanlığında Lüleburgaz İmam Hatip Ortaokulu salonunda gerçekleşen toplantıya, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, il ve ilçe kamu kurum kuruluş amirlerinin de hazırda bulundu. Toplantıda, mahalle ve köy muhtarlarının ihtiyaç ve sorunları yerinde dinlenilip anında çözüm önerileri geliştirilmeye çalışıldı. Toplantıda, tarımdan sağlığa, eğitimden yol yapımlarına, hayvancılıktan sulama alanlarına kadar birçok konu konuşuldu.

Vali Civelek, köylerden kentlere göçün önüne geçilmesi için, gençlerin tarım ve hayvancılık kenti olan Kırklareli'de bu sektörlere yönlendirilmesi gerektiğini, söz konusu sektörlerdeki teşvik politikalarından, hibe ve destek programlarından yararlanılmasının önemini belirtti. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Esengül Civelek Kırklareli Lüleburgaz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title